Antena 3 CNN Sport Tenis Sorana Cîrstea s-a calificat în turul doi la Roland Garros. Alexandra Cadanţu, eliminată

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul doi la Roland Garros. Alexandra Cadanţu, eliminată

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul doi la Roland Garros. Alexandra Cadanţu, eliminată
de M.T.    |    27 Mai 2014   •   15:10

Sorana Cîrstea a revenit după ce a pierdut primul set, a salvat o minge de meci şi s-a calificat în turul doi la Roland Garros.

Cap de serie numărul 26, Cîrstea a învins-o cu 6-7, 7-5, 6-2 pe canadianca Aleksandra Wozniak, jucătoare venită din calificări, la capătul a două ore şi 12 minute de joc.

Este prima victorie obţinută de Sorana Cîrstea în circuitul WTA, după o pauză de trei luni, precedentul succes al româncei înregistrându-se la Dubai.

În turul următor al celui de-al doilea Grand Slam al anului, Cîrstea o va întâlni pe Teliana Pereira (Brazilia), locul 94 WTA, care a trecut cu 4-6, 6-1, 6-1, de Luksika Kumkhum (Thailanda).

Recent, la turneul de la Charleston, Pereira a reuşit să câştige în trei seturi singura întâlnire directă cu Sorana.

Este a doua calificare de marţi a unei reprezentante a României în turul doi la Paris, după ce Simona Halep a obţinut o victorie convingătoare în faţa rusoaicei Alisa Kleibanova.

De asemenea, duminică, Monica Niculescu a reuşit să treacă de primul tur, impunându-se în meciul cu Kaia Kanepi (Estonia).

Tot marţi, Alexandra Cadanţu, locul 81 WTA, a ratat calificarea în turul secund la Roland Garros, fiind învinsă în runda inaugurală de Kiki Bertens (Olanda).

Jucătoarea olandeză a câştigat în două seturi, scor 7-6, 6-1, după o oră şi 29 de minute de joc.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close