Antena 3 CNN Sport Tenis Tenis: Surpriză uriașă reușită de Ana Bogdan

Tenis: Surpriză uriașă reușită de Ana Bogdan

Tenis: Surpriză uriașă reușită de Ana Bogdan
03 Aug 2016   •   09:43

 Jucătoarea de tenis Ana Bogdan a produs o mare surpriză la turneul WTA de la Florianopolis (Brazilia), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, după ce a învins-o pe sârboaica Jelena Jankovic, principala favorită, în optimile de finală, ''una dintre cele mai mari victorii de până acum'', a declarat românca. 

"Cu siguranţă este una dintre cele mai mari victorii pe care le-am reuşit până acum. Nu pot să o compar cu niciun alt meci pe care l-am jucat'', a declarat Ana Bogdan după victoria cu 6-2, 7-5, citată de site-ul WTA. 

Meciul a fost influenţat de condiţiile de joc (vreme rece), astfel că au existat nu mai puţin de 12 break-uri. Jankovic a jucat mai bine în setul al doilea şi a avut trei mingi de set, la 5-4 şi 40-0, dar românca a reuşit să le anuleze pe toate, iar apoi a întors scorul, câştigând meciul. 

"Am continuat să joc şi să nu mă gândesc la scor sau la altceva", a declarat Ana Bogdan (127 WTA) în legătură cu acest moment. "Uneori devii foarte nervos şi nu îţi poţi controla emoţiile. Ştiam că e o campioană, dar am încercat să nu mă gândesc la asta. Am jucat mai departe şi am crezut în mine'', a mai spus românca, aflată pentru a doua oară în carieră într-un sfert de finală în circuitul WTA. 

''Condiţiile nu s-au potrivit jocului meu. A fost mai bine pentru Bogdan şi ea a câştigat'', a spus Jankovic la final. 

Următoarea adversară a Anei Bogdan va fi ucraineanca Liudmila Kicenok (lucky loser), victorioasă în trei seturi în faţa cehoaicei Tereza Martincova. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Ana Bogdan Jelena Jankovic
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close