Știri Antena 3 CNN din 14 Iulie 2020 | Pagina 2

Știri Antena 3 CNN din 14 Iulie 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 2

85 articole
  • Actualitate
    14 Iul, 19:45
    Medicii avertizează că pacienți testați pozitiv pleacă din propria voință din spitale, iar unii dintre ei folosesc chiar mijloacele de transport în comun, conform unei declarații date de profesorul Virgil Musta de la Spitalul Victor Babeș din Timișoara. Potrivit ultimei raportări, 658 de pacienți confirmați cu Covid-19 s-au externat la cerere, inclusiv bolnavi cu simptome. Oamenii preferă să meargă acasă și să se trateze singuri, iar mulți dintre ei afirmă că nu se vor trata deloc, fiind adepții teoriilor conspirației.
    atentie romani virgil musta avertizeaza bolnavii covid 19 pleaca cu mijloace de transport in comun

    Atenție, români! Virgil Musta avertizează: Bolnavii Covid-19 pleacă cu mijloace de transport în comun și noi nu-i putem opri!

  • Actualitate
    14 Iul, 19:30
    Un nou cutremur, cu magnitudinea de 3,3 grade pe scara Richter, s-a produs marți după-amiaza, în Buzău, potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului. Seismul s-a produs la adâncimea de 91 de kilometri.
    un nou cutremur in romania marti dupa amiaza

    Un nou cutremur în România, marți după-amiază

Filtru articole


Resetează
x close