Antena 3 CNN Timp liber Cine este cel mai urmărit TikToker din lume | A atins 142,4 milioane de urmăritori

Cine este cel mai urmărit TikToker din lume | A atins 142,4 milioane de urmăritori

Khaby Lame a depăşit-o pe Charli D'Amelio (142,2 milioane). Şi-a început videoclipurile în timpul pandemiei. Atunci, locuia într-o locuinţă socială din provincia Torino şi tocmai fusese concediat.

Cine este cel mai urmărit TikToker din lume | A atins 142,4 milioane de urmăritori
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    23 Iun 2022   •   18:02

Cu 142,4 milioane de urmăritori pe Tik Tok, Khaby Lame a devenit acum cel mai urmărit tiktoker din lume. A trecut în clasament de Charli D'Amelio (142,2 milioane), chiar în această dimineaţă.

Creatorul senegalez în vârstă de 22 de ani, care a crescut în Chivasso, Torino, a devenit celebru pentru videoclipurile sale mute. Din această dimineaţă, Khaby Lame a depăşit-o pe D'Amelio, considerată până nu demult regina social media şi care împreună cu sora ei conduce un imperiu care face zeci de milioane de dolari pe an.

Popularitatea lui Khaby Lame a început în 2019, în timpul pandemiei de COVID. În acel moment locuia în cartierul Borgo Sud Est din Chivasso, într-o locuinţă socială.

Aici a locuit până acum un an, când popularitatea sa a început să crească.

Născut la Dakar, în Senegal, a început să lucreze ca operator de maşini CNC într-o fabrică din Torino, înainte de a fi concediat în martie 2020, informează Mediafax.

Face videoclipuri mute

Demis şi victimă a pandemiei, a inventat videoclipuri mute pentru distracţie. În câteva luni, umorul său, uşor şi ironic, care a adus aminte de legendarul Buster Keaton, a reuşit să-i depăşească pe principalii influenceri italieni, detaşând milioane de mari fani precum Chiara Ferragni şi Gianluca Vacchi.

Şi aşa, ceea ce a început ca o glumă s-a transformat într-un loc de muncă mai mult decât profitabil. Iar încoronarea ascensiunii sale irezistibile, venită acum din cifre, era de ceva vreme în aer: la Festivalul de Film de la Cannes, nu întâmplător a fost numit jurat în noua secţiune dedicată tiktoker-urilor. I-a plăcut atât de mult covorul roşu, încât a anunţat o nouă aventură:debutează în cinema.

×
Subiecte în articol: urmaritori Khaby Lame
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close