Antena 3 CNN Timp liber Festivalul Pakivalo îşi deschide porţile pe 8 august, la Muzeul Culturii Romilor

Festivalul Pakivalo îşi deschide porţile pe 8 august, la Muzeul Culturii Romilor

Festivalul Pakivalo îşi deschide porţile pe 8 august, la Muzeul Culturii Romilor
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    05 Aug 2014   •   09:57

Festivalul Solidarităţii Pakivalo îşi deschide porţile peste câteva zile. Evenimentul are loc în Muzeul Culturii Romilor şi îşi propune să adune oameni de toate vârstele, indiferent de etnie, putere financiară sau talent.

Evenimentul începe pe 8 august şi va conţine piese de teatru, ateliere de pictură şi un concert susţinut de o trupă de francezi. Accesul este liber.

 
Repetiţiile pentru spectacolul "Revolta în junglă" sunt în toi. Copiii pregătesc piesa de teatru care va deschide Festivalului Pakivalo pe data de 8 august. 
 
La Pakivalo nu se va intra pe bază de invitatie şi nici nu vor exista zone VIP. Intrarea este liberă, iar evenimentul îşi propune să fie un îndemn de solidaritate pentru toţi participanţii.
 
La festival vor avea loc ateliere de pictură, bricolaj, street dance, o expoziţie de fotografie, dar şi un meci de fotbal între echipele din Ferentari şi Giuleşti.

Spectatorii vor asista şi la un concert susţinut de o trupă de francezi, care străbate Europa în acest moment, cerşind. Scopul lor este de a ajunge în România pentru a învăţa muzica de la Mahala Rai Banda.  
 

×
Subiecte în articol: festival
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close