Antena 3 CNN Timp liber Film Actrița Kate Winslet, transportată de urgență la spital, în Croația, după ce a căzut pe platoul de filmare

Actrița Kate Winslet, transportată de urgență la spital, în Croația, după ce a căzut pe platoul de filmare

Kate Winslet a fost dusă la spital în Croația după ce a căzut pe platoul de filmare. Vedeta filma aceasta pentru filmul biografic "Lee" când a căzut pe platou.

Actrița Kate Winslet, transportată de urgență la spital, în Croația, după ce a căzut pe platoul de filmare
Sursa foto: Hepta/ Bestimage / L Oreal Paris
de Mia Lungu    |    19 Sep 2022   •   15:13

Într-o actualizare a stării de sănătate împărtășită cu Deadline, reprezentanții lui Winslet au declarat că actrița a fost dusă la spital în momentul incidentului, dar se va întoarce pe platou săptămâna aceasta, potrivit Mediafax.

"Kate a alunecat și a fost dusă la spital ca măsură de precauție cerută de producție", au spus ei, potrivit Independent.

"Ea este bine și va filma, așa cum a fost planificat, săptămâna aceasta".

Winslet joacă în "Lee" rolul lui Lee Miller, celebrul model britanic cunoscut din revista Vogue, care la începutul celui de-al Doilea Război Mondial s-a transformat în corespondent de război al publicației.

Marion Cotillard, Jude Law, Andrea Riseborough și Josh O'Connor vor juca, de asemenea, în filmul regizat de Ellen Kuras.

Filmul va fi ecranizarea cărții "The Lives of Lee Miller", scrisă de Antony Penrose, fiul lui Miller.

"Rolul lui Lee îmi va da prilejul să joc o iubită și o mamă extraordinară, o femeie pasionată de tot ceea ce făcea, fie că era vorba despre filosofie, bucurie de-a trăi, bucătărie, modelling, activism social sau jurnalism de război", declara Kate Winslet.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close