Antena 3 CNN Timp liber Film Imagini de la gala Globurilor de Aur. Ce nume mari din cinematografie au primit cele mai râvnite trofee - VIDEO

Imagini de la gala Globurilor de Aur. Ce nume mari din cinematografie au primit cele mai râvnite trofee - VIDEO

Surpriză uriaşă la gala cu numărul 77 a Globurilor de Aur. "1917" a obţinut trofeul pentru cel mai bun film de dramă, iar regizorul peliculei Sam Mendes a primit distincţia pentru cel mai bun regizor. Quentin Tarantino a primit statueta de aur la categoria comedie pentru al sau legendar "Once upon a time în Hollywood". A fost o seara magică şi pentru Joaquin Phoenix şi Renee Zellweger care au câştigat premiile pentru cel mai bun actor şi cea mai bună actriţă

Imagini de la gala Globurilor de Aur. Ce nume mari din cinematografie au primit cele mai râvnite trofee - VIDEO
06 Ian 2020   •   11:54

A fost o seară de vis la gala Globurilor de Aur pentru regizorul Sam Mendes. Britanicul a primit distincţia pentru cel mai bun regizor, iar pelicula acestuia "1917", a obţinut cel mai râvnit trofeu, premiul pentru cel mai bun film de dramă.

Deşi a pierdut marele trofeu, "Joker" nu pleacă acasă cu mâinile goale. Joaquin Phoenix a fost premiat cu globul de aur pentru cel mai bun actor în rol principal într-un film de dramă.

Seara a fost magică şi pentru regizorul "Once upon a time în Hollywood" Quentin Tarantino. Legendarul cineast a obţinut trofeul pentru cel mai bun scenariu şi pentru cel mai bun film de comedie. Al treilea trofeu pentru această peliculă a fost adus de Brad Pitt, care a primit distincţia cel mai bun actor într-un rol secundar într-un film de comedie.

Printre laureaţii serii, s-a numărat şi Russell Crowe, care a rămas acasă în Australia, unde îşi protejează familia de incendiile devastatoare de vegetaţie. Aceasta a lăsat însă un mesaj emoţionant prezentatorilor, pentru a fi citit în caz că este declarat învingător.

 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close