Antena 3 CNN Timp liber Film James Cameron a povestit cum a fost cât pe ce să nu-i dea rolul lui DiCaprio în Titanic: "Credea că este o întâlnire pentru a o cunoaște pe Kate"

James Cameron a povestit cum a fost cât pe ce să nu-i dea rolul lui DiCaprio în Titanic: "Credea că este o întâlnire pentru a o cunoaște pe Kate"

Celebrul regizor James Cameron și-a amintit de întâlnirea cu Leonardo DiCaprio, care era cât pe ce să-l facă să nu-i dea rolul lui Jack din filmul Titanic.

James Cameron a povestit cum a fost cât pe ce să nu-i dea rolul lui DiCaprio în Titanic: "Credea că este o întâlnire pentru a o cunoaște pe Kate"
Sursa foto: Hepta/ Picturelux
de Mia Lungu    |    23 Noi 2022   •   21:30

James Cameron a povestit că s-a întâlnit inițial cu Leonardo DiCaprio pentru o discuție despre rolul lui Jack, după care "a avut loc un test de ecranare" pentru a se asigura că există o chimie cu Kate Winslet, care se înscrisese pentru a interpreta personajul principal, Rose.

El și-a amintit că DiCaprio "i-a fermecat pe toți" din încăpere, dar a spus că actorul a refuzat să citească, atunci când a realizat că regizorul îi cere să dea o audiție pentru rol.

"S-a întors câteva zile mai târziu, iar eu aveam camera de filmat pregătită să înregistrez videoclipul", a declarat Cameron pentru GQ într-un interviu video retrospectiv despre cariera sa. 

"Nu știa că va da o probă; credea că este o altă întâlnire pentru a o cunoaște pe Kate", a continuat cineastul, adăugând: "Așa că i-am spus: Bine, vom merge în camera alăturată, vom rula niște replici și voi filma."

DiCaprio a fost derutat de acest lucru, Cameron amintindu-și că acesta i-a răspuns: "Vrei să spui că eu citesc? Oh, eu nu citesc". Cu toate acestea, Cameron a fost dispus să îl lase pe DiCaprio să plece pe loc dacă nu era dispus să facă acest lucru.

"I-am strâns mâna și i-am spus: Mulțumesc că ai trecut pe aici", a explicat regizorul, moment în care DiCaprio se pare că a spus: "Așteptați, așteptați, așteptați. Dacă nu citesc, nu primesc rolul? Pur și simplu?" 

Cameron l-a lămurit repede pe tânărul actor: "Oh, da. Da, da. Acesta este un film uriaș care îmi va lua doi ani din viață, iar tu vei fi plecat să faci alte cinci lucruri în timp ce eu mă ocup de post-producție. Așa că nu am de gând să o dau în bară luând o decizie greșită în ceea ce privește distribuția. Așa că vei citi, sau nu vei primi rolul".

×
Subiecte în articol: James Cameron Titanic Leonardo DiCaprio
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close