Antena 3 CNN Timp liber Film Jennifer Aniston a schimbat mesaje cu Matthew Perry chiar în ziua morții actorului: "Vreau ca oamenii să ştie"

Jennifer Aniston a schimbat mesaje cu Matthew Perry chiar în ziua morții actorului: "Vreau ca oamenii să ştie"

Actrița Jennifer Aniston a dezvăluit că a vorbit cu Matthew Perry, colegul ei din serialul Friends, chiar înainte ca acesta să moară.

Jennifer Aniston a schimbat mesaje cu Matthew Perry chiar în ziua morții actorului: "Vreau ca oamenii să ştie"
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    12 Dec 2023   •   23:30

Jennifer Aniston a declarat că i-a trimis un mesaj lui Matthew Perry în dimineaţa morţii acestuia şi că actorul, cunoscut pentru interpretarea personajului Chandler Bing în sitcomul de succes ”Friends”, era fericit şi sănătos, informează DPA, conform Agerpres.

”Era fericit. Era sănătos. Se lăsase de fumat”, a declarat Aniston pentru revista Variety atunci când a fost întrebată cum ar fi vrut Perry să fie ţinut minte.

”Era fericit - asta este tot ce ştiu. Chiar ne trimiteam mesaje în acea dimineaţă, (n.r. era) amuzant Matty. Nu suferea. Nu se chinuia. Era fericit”, a subliniat actriţa, interpreta personajului Rachel în serialul ”Friends”.

Citește și: Actorii principali din Friends, mesaje tribut în memoria lui Matthew Perry | Ross, Rachel, Monica, Joe și Phoebe îl plâng pe Chandler

”Vreau ca oamenii să ştie că era cu adevărat sănătos şi se refăcea”, a subliniat aceasta.

Perry, în vârstă de 54 de ani, a fost găsit mort pe 28 octombrie în locuinţa sa din Los Angeles. Actorul dezvăluise, în autobiografia sa, că se luptase timp de mai mulţi ani cu dependenţa de medicamente şi alcool.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close