Antena 3 CNN Timp liber Film "România este un loc superb, călduros, oamenii sunt fantastici". Interviu exclusiv cu Andy Garcia

"România este un loc superb, călduros, oamenii sunt fantastici". Interviu exclusiv cu Andy Garcia

"România este un loc superb, călduros, oamenii sunt fantastici". Interviu exclusiv cu Andy Garcia
Sursa foto: Foto: imdb.com
18 Aug 2012   •   12:08

Sharon Stone şi Andy Garcia filmează de zor la pelicula "What About Love". Andy Garcia a stat de vorbă în exclusivitate cu reporterii Antenei 3. A povestit ce l-a făcut să revină în România, cum sunt actorii noştri şi ce va face după ce va pleca acasă.

În 2003, Andy Garcia filma la Bucureşti în rolul lui Modigliani. Pictor boem, bun prieten cu Picasso. Azi, după 10 ani , actorul de origine cubaneză interpretează în România rolul unui ambasador.

"România este un loc superb, călduros, oamenii sunt fantastici" a declarat actorul pentru Antena 3.

Referitor la actorii românii, Andy Garcia a spus:  "Sunt extraordinari. Am lucrat cu un grup de actori români la Modigliani, acum la fel. Maia (n.r. Maia Morghenstern) este cu noi şi ea este chiar extraordinară."

Actorul spune că a venit în România să lucreze şi nu are timp de prea multe distracţii.

Andy Garcia e de trei săptămâni în România, dar n-a apucat să vadă mare lucru. Rolul pe care îl interpretează îi cam ocupă tot timpul.

Andy Garcia joacă în pelicula "What About Love" alături de blonda fatală de la Hollywood, Sharon Stone. În film, sunt chiar soţ şi soţie.




×
Subiecte în articol: Sharon Stone
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close