Antena 3 CNN Timp liber Film Tom Holland, actorul din Spiderman, se retrage de pe social media: "Este foarte dăunător pentru starea mea mintală"

Tom Holland, actorul din Spiderman, se retrage de pe social media: "Este foarte dăunător pentru starea mea mintală"

Tom Holland, actorul Spider-Man, a anunțat că se retrage de pe platformele de social media, deoarece consideră că acestea poate fi "dăunătoare" pentru sănătatea sa mintală.

Tom Holland, actorul din Spiderman, se retrage de pe social media: "Este foarte dăunător pentru starea mea mintală"
Sursa foto: Hepta/ DPA Images / Mario Cartelli
de Mia Lungu    |    15 Aug 2022   •   20:09

Holland, în vârstă de 26 de ani, este ultima vedetă care a discutat despre modul în care rețele precum Twitter și Instagram pot avea efecte dăunătoare.

"Nu, nu, nu: Consider că Instagram și Twitter sunt suprastimulante, sunt copleșitoare. Mă las prins și intru în spirală atunci când citesc lucruri despre mine online și, în cele din urmă, este foarte dăunător pentru starea mea mintală. Așa că am decis să fac un pas înapoi și să șterg aplicația", a anunțat actorul prin intermediul unui videoclip postat online, potrivit Mediafax.

Holland joacă rolul supereroului în Spider-Man: No Way Home, film pe care criticii l-au lăudat anul trecut la lansare și care a avut un succes enorm la box office.

În videoclipul, postat pentru cei 67 de milioane de urmăritori ai săi de pe Instagram, Holland a profitat de ocazie pentru a promova o organizație caritabilă dedicată încurajării sănătății mentale în rândul adolescenților.

Actrița și cântăreața Selena Gomez a remarcat în urmă cu câțiva ani că social media a fost "teribilă" pentru generația ei, îndemnând oamenii să își stabilească limite de timp pentru activitatea online.

Alte vedete, precum Ed Sheeran, Camila Cabello și Demi Lovato s-au retras din social media pentru anumite perioade de timp.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close