Antena 3 CNN Timp liber Fun Cel mai mare loc de joacă din România va fi inaugurat luni în Orăşelul Copiilor

Cel mai mare loc de joacă din România va fi inaugurat luni în Orăşelul Copiilor

Cel mai mare loc de joacă din România va fi inaugurat luni în Orăşelul Copiilor
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    15 Dec 2013   •   20:00

Cel mai mare loc de joacă din România va fi inaugurat luni în Orăşelul Copiilor din sectorul 4, accesul fiind gratuit.

"Locul de joacă este acoperit, are aparate noi, viu colorate şi distractive, cu amenajări care stimulează inventivitatea, capacitatea de a interacţiona, în special pofta de joacă", se arată într-un comunicat al Primăriei sectorului 4, scrie Agerpres.

Amplasamentul reprezintă parte a amplului proiect de reamenajare a Orăşelului Copiilor demarat de autoritatea locală în 2011, la preluarea în administrare a acestei zone.

Situat pe una dintre aleile ce mărginesc accesul principal în acest parc, locul de joacă a fost amenajat într-o clădire nou construită, totalizând 815 mp, beneficiind de dotări moderne, conform standardelor care impun siguranţa copiilor în astfel de spaţii. Tot pentru siguranţă, pe parcursul desfăşurării activităţilor, micuţii vor fi permanent supravegheaţi de personal calificat în acest sens, paza locaţiei urmând a fi asigurată cu aportul Poliţiei Locale sector 4.

Accesul în locul de joacă este gratuit. Tot gratuit, în incinta respectivă pot fi organizate petreceri aniversare sau evenimente dedicate copiilor.

De altfel, pentru inaugurare, primarul Cristian Popescu-Piedone a pregătit un eveniment special în cadrul căruia vor fi aniversaţi prichindei din sectorul 4 a căror zi de naştere este luni.

Alături de invitaţii lor, aceştia vor petrece clipe de poveste în compania Teatrului de Magie.

×
Subiecte în articol: loc de joaca Primăria Sectorului 4
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close