Antena 3 CNN Timp liber Fun Cum ar fi arătat „Urzeala Tronurilor” în anii ’80. Parodie de senzație - VIDEO

Cum ar fi arătat „Urzeala Tronurilor” în anii ’80. Parodie de senzație - VIDEO

Cum ar fi arătat „Urzeala Tronurilor” în anii ’80. Parodie de senzație - VIDEO
Sursa foto: foto: captura Youtube
06 Mai 2016   •   15:05

Urzeala Tronurilor” e, fără îndoială, serialul care suscită cea mai mare implicare emoțională în rândul internauților, încă de la lansare. Oamenii au renunțat chiar și la pornografie pentru a urmări primul episod din sezonul 6, scrie playtech.ro.

Așa cum e firesc, un serial atât de îndrăgit a primit numeroase adaptări realizate de fani. Până acum, credeam că nimic nu poate concura cu cea în care Donald Trump a fost integrat în câteva scene și s-a potrivit perfect tabloului.

Ei bine, între timp am dat peste video-ul de mai sus, care îți arată cum ar fi fost dacă celebra serie ar fi fost realizată în anii ’80-’90. Pentru credibilitate, calitatea videoclipului e redusă conseiderabil, iar intro-ul pare desprins dintr-un sitcom al perioadei respective.

Nu știm ce efect a avut asupra voastră, dar pe noi ne-a făcut să ne simțim de parcă ar urma să vedem un episod dintr-o adaptare fantasy a „Tânăr și neliniștit”.

×
Subiecte în articol: urzeala tronurilor
Parteneri
Buletinele cu cip, gratuite. Cum beneficiază românii de ele şi care sunt noile schimbări la cărțile electronice de identitate
x close