Antena 3 CNN Timp liber Fun MESAJE DE ANUL NOU 2017. Cele mai bune idei de SMS-uri și URĂRI DE ANUL NOU pentru familie și prieteni

MESAJE DE ANUL NOU 2017. Cele mai bune idei de SMS-uri și URĂRI DE ANUL NOU pentru familie și prieteni

MESAJE DE ANUL NOU 2017. Cele mai bune idei de SMS-uri și URĂRI DE ANUL NOU pentru familie și prieteni
Sursa foto: freeimages.com
01 Ian 2017   •   00:46

MESAJE DE ANUL NOU 2017. Este sfârșit de an, este timpul pentru tras linii, promisiuni și rezoluții. Însă, cel mai important, este timpul să petreci clipe frumoase alături de cei dragi. Iar dacă nu ajungi să-i vezi pe toți pe care ți-ai dori, trimite-le un MESAJ DE ANUL NOU și amintește-le încă o dată cât de mult înseamnă pentru tine.

MESAJE DE ANUL NOU. Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!

MESAJE DE ANUL NOU. Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

MESAJE DE ANUL NOU. Lovite-ar trenul fericirii / Trăsni-te-ar fulgerul iubirii / Să-ţi cadă în cap un sac cu bani / Şi un bilet cu La mulţi ani!

MESAJE DE ANUL NOU. La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!

MESAJE DE ANUL NOU. Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea Anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Mulți Ani!

MESAJE DE ANUL NOU. Să ai parte de cel mai frumos an din viața ta! Te îmbrățișez și îți transmit cu toată dragostea gândurile mele cele mai frumoase. La mulți ani!

MESAJE DE ANUL NOU. Fie ca bucuriile și gândurile frumoase ale prezentului să devină amintirile frumoase ale viitorului. Un An Nou excepțional!

MESAJE DE ANUL NOU. Îţi doresc ca în anul 2017 să ai parte de 12 luni de sănătate, 52 de săptămâni fericite, 365 de zile cu bogăţie, 8760 ore de înţelepciune, 525600 minute de distracţie şi în final 31536000 de secunde petrecute alături de persoana pe care o iubeşti!

MESAJE DE ANUL NOU. Să crezi mai mult în tine, Să ai parte de iubire, Să ierţi mult mai uşor, Să munceşti cu mai mult spor! Bucură-te de viaţă! La mulţi ani!

MESAJE DE ANUL NOU. Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani 2017!

×
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close