Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea comentează postările de pe Facebook ale lui Tony Poptămaş: Credeam că eu sunt succes pe net

Mircea Badea comentează postările de pe Facebook ale lui Tony Poptămaş: Credeam că eu sunt succes pe net

Mircea Badea comentează postările de pe Facebook ale lui Tony Poptămaş: Credeam că eu sunt succes pe net
14 Ian 2015   •   14:58

Mircea Badea a comentat, în cadrul emisiunii "În gura presei", una dintre "senzaţiile" româneşti de pe Facebook, Tony Poptămaş.

Cvasinecunoscut în România, deşi membru al unei trupe cu o oarecare notorietate, Poptămaş a ajuns nelipsit de pe wall-urile multora dintre români.

"La ora 1.00 mă duceam acasă. Conduceam, era un frig de paralizai, vorbeam pe speaker cu un prieten. Şi eram foarte atent să nu depăşesc viteza legală, sună telefonul. Zice, frăţioare, tu ai auzit de Tony Poptămaş? Băsist? Nu ştiu dacă e băsist, dar e de succes pe net, zice ăla. Eu credeam că EU sunt de succes pe net. Am aproape 300.000 de like-uri. Ştii cât are Poptămaş ăsta? 900.000. Sigur, Inna are câteva milioane, dar ea e vedetă internaţională. Şi mi-a citit ăla în drumul spre casă ce postează ăla. Ceva mai tare nu există. Am înţeles că şi Tony Poptămaş cântă, la el însă succesul e pe bază de înţelepciune" a povestit Mircea Badea.

"Pe aici e drumul, pe aici o luăm. Acu' scriu pe Facebook asta. Vreau măcar 2.000 de like-uri, e tare bă! E foarte înţeleaptă. Ce poză s-ar preta? Ştiu, ştiu, ştiu. O stradă cu o intersecţie şi semnul mare, "STOP". Gata, o pun pe Facebook" a mai spus Mircea Badea.

Realizatorul Antena 3 a găsit o postare cu o temă asemănătoare şi printre cele ale lui Tony Poptămaş.

"El a zis: Dacă nu găsim un drum, suntem obligaţi să ne facem unul. Superbe cuvinte. Cine a zis asta, Ioan Rus? Vezi ce poză a găsit el, cu copacii violet. E foarte, foarte subtil" a explicat Mircea Badea.

"Oamenii ăştia de pe Facebook, sunt pe bune? Eu nu am vrut să-mi fac multă vreme cont din ăsta, mi s-a părut o inepţie. Dacă te pozezi cu o cană de cafea în mână, dimineaţa, dacă seara scrii somnic lin şi pufos, e orgasm planetar" a mai spus Badea.

×
Subiecte în articol: În gura presei Mircea Badea
Parteneri
O nouă companie aeriană lansează zboruri interne la preţuri mici
x close