Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea despre Ponta şi Antonescu: Au aceeaşi problemă de comunicare ca între STS şi ISU

Mircea Badea despre Ponta şi Antonescu: Au aceeaşi problemă de comunicare ca între STS şi ISU

Mircea Badea despre Ponta şi Antonescu: Au aceeaşi problemă de comunicare ca între STS şi ISU
06 Feb 2014   •   19:07

Citzen Badea a discutat în cadrul emisiunii "100 de Minute cu Alessandra Stoicescu" despre demisia Ministrului Finanţelor, Daniel Chiţoiu.

"Perfect! Eu sunt de acord!", a declarat acesta.

De asemenea, Mircea Badea a vorbit cu ascultătorii "Radio Zu" despre ratele la bănci şi noul proiect prin care, cei care se află în dificultate de a plăti, primesc din partea Guvernului ajutor.

"Îmi dau seama că nu am înţeles, iar lumea presupune, nu prea s-a înţeles ce-i cu treaba aia şi nici nu cred că va fi până la urmă implementată", a declarat acesta.

"Mi se pare o chestie foarte ciudată din toate punctele de vedere, dar poate nu sunt eu suficient de mintos încât să pricep utilitatea sau intenţia, dar şi modul de a pune în practică treaba", a mai continuat acesta.

Nici faptul că premierul Victor Ponta şi liderul PNL Crin Antonescu nu s-au înţeles în legătură cu ajutorul pe care Guvernul urmează să îl ofere persoanelor care sunt în dificultate de a-şi plăti ratele la bancă nu a scăpat de comentariile lui Mircea Badea: "Este foarte complicat să conduci o ţară, ei nu sunt în stare să conducă o alianţă. S-au inventat telefoane mobile. Au aceeaşi problemă de comunicare ca între STS şi ISU".

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close