Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea despre rezultatul referendumului din 2009: Dacă Kovesi nu a putut să fugărească țăranii prin sate, ce era să facă, să îi fugărească prin Paris?

Mircea Badea despre rezultatul referendumului din 2009: Dacă Kovesi nu a putut să fugărească țăranii prin sate, ce era să facă, să îi fugărească prin Paris?

06 Mar 2014   •   19:11

Citizen Mircea Badea a vorbit în cadrul emisiunii "100 de Minute cu Alessandra Stoicescu" despre românii care se află în afara țării, dacă sunt sau nu măsurați la audiență.

"Vorbeam despre românii din afară, dacă sunt sau nu măsurați la audiență. Nu sunt. Dar de ce nu sunt? Pentru că este complicat spre imposibil din punct de vedere statistic să stabilești un eșantion reprezentativ".

"Un domn zicea acum, că dacă românii din afară s-ar uita la Antena 3 nu am fi avut rezultatul acela din 2009. Iar eu i-am răspuns, aveți impresia că rezultatul din 2009 e pe bune cu numărătoarea din afară?"

"Avem multe elemente concrete care să ne ducă cu gândul într-o zonă a suspiciunii. Ce să zic, că s-au ciordit voturile în 2009 din afară, e limpede că s-au ciordit la greu",a declarat Mircea Badea.

"Dacă doamna Kovesi nu a găsit nicio dovadă, dacă nu a putut să fugărească țăranii prin sate, ce era să facă, să îi fugărească prin Paris?"

×
Parteneri
Ce conţine noua lege a pensiilor. Anunţul ministrului Marius Budăi
x close