x close

Mircea Badea, ironii după ce Irina Rimes a fost aleasă amabasadoare a Zilei Brâncuși: "Inițiativa nu e perfect idioată. Omenirea recentă află că a existat ”domnul sculptor” de la Rimes"

14 Feb 2020   •   13:21
Mircea Badea, ironii după ce Irina Rimes a fost aleasă amabasadoare a Zilei Brâncuși: "Inițiativa nu e perfect idioată. Omenirea recentă află că a existat ”domnul sculptor” de la Rimes" Foto: captură Antena 3

Mircea Badea a făcut o serie de ironii pe seama faptului că Irina Rimes a fost aleasă ambasadoare a Zilei Brâncuși. 

Jurnalistul a spus că ideea Ministerului Culturii nu e chiar atât de rea fiindcă în felul acesta vor afla și cei tineri de sculptorul Constantin Brâncuși. 

"Cred că inițiativa Ministerului Culturii nu este perfect idioată. Tu ai senzația că unul care intră pe Youtube să-i cânte The Motans feat. Irina Rimes aude vreodată de Brâncuși?! Niciodată! Ăștia care intră pe Instagram, au pantaloni cu vedere la gleznă și au aplicație pentru pizza, au auzit de Brâncuși?! ... măcar așa să audă de ”domnul sculptor”. Deci nu e o idee perfect ineptă, doar că, vă dați seama, în ce fel am ajuns? Omenirea recentă află că a existat ”domnul sculptor” de la Irina Rimes. Abia asta este ceva superb! Asta e realitatea", a zis Mircea Badea.

Citiți și Cântăreaţa Irina Rimes, ambasadorul Zilei Brâncuși: „Am vizitat unele dintre lucrările domnului sculptor. Eu sunt mai main-stream aşa"

Citeşte mai multe despre:

Mircea Badea Constantin Brancusi Irina Rimes
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati