Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea, mesaj pentru feisbuciliști: Acesta este singurul mod de a te proteja de manipulările de la televizor!

Mircea Badea, mesaj pentru feisbuciliști: Acesta este singurul mod de a te proteja de manipulările de la televizor!

Mircea Badea, mesaj pentru feisbuciliști: Acesta este singurul mod de a te proteja de manipulările de la televizor!
27 Ian 2017   •   00:28

O nouă seară, o nouă apariție de senzație în emisiunea ”În gura presei” cu Mircea Badea, care a venit în fața telespectatorilor cu un ”device” menit să-l protejeze de manipulările de la televizor.

”Am făcut un research pe net și am văzut că aceste coifuri de staniol cu antenuță te protejează de interferențe și de tot felul de lucruri care te pot afecta. Am făcut asta pentru că m-am uitat pe Facebook, m-am uitat și la USR-iști, la staliniști, și mi-am dat seama că asta este singurul mod de a te proteja de manipulările de la televizor. Televizoarele, știți, manipulează îngrozitor. Îți bagă așa în căpoc niște idei care nu sunt bune”, a spus amuzat Mircea Badea.

Realizatorul În gura presei a fost inspirat și de cazul tinerei care trăiește o tragedie pentru că mama ei i-a spus că se uită la Antena 3. Iar ea a spus: ”Nu, nu, televiziunile ne prostesc părinții!”.

”Și, vreau să vă spun că am văzut atâția USR-iști, feisbuciliști, staliniști și imbeciliști foarte dezarmați în fața manipulărilor de la televizor și mi-am dat seama că trebuie să îi ajut”, a mai spus Badea.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close