Antena 3 CNN Timp liber Fun O pungă cu urină a ajutat la prinderea unui hoţ

O pungă cu urină a ajutat la prinderea unui hoţ

O pungă cu urină a ajutat la prinderea unui hoţ
Sursa foto: Foto: thelocal.se
10 Mar 2011   •   20:00

Un sac din plastic plin cu urină şi abandonat a ajutat la condamnarea unui jefuitor al unei bănci suedeze, care s-a blocat în seiful unei bănci din Copenhaga.

Suedezul, în vârstă de 27 de ani, şi complicele său au supravieţuit un week-end numai cu apă şi fulgi de porumb, după ce au reuşit să se furişeze în seiful băncii, în luna mai a anului trecut, informează Aftonbladet.

Din afara băncii, alţi doi bărbaţi care aveau telefoane mobile, foloseau aparatele pentru a-i avertiza pe suedez şi pe partenerul său despre razia pe care o făceau supraveghetorii băncii.

Cât timp au stat ascunşi în bancă, tâlharii au golit 140 de seifuri pline cu bani şi bijuterii.

În acest timp petrecut în subsolul băncii, cei doi hoţi au folosit pungi de plastic pentru a-şi face necesităţile. Când suedezul şi complicele său au încercăt să iasă din bancă, luni dimineaţă, ei au fost văzuţi de un agent de securitate. În încercarea de a-i distrage atenţia acestuia, suedezul de 27 de ani a aruncat punga plină cu urină spre bodyguard. Recipientul le-a fost însă de ajutor anchetatorilor, care au reuşit cu ajutorul analizei ADN-ului găsit în urină să-l identifice pe hoţ.

Marţi, suedezul a fost condamnat de o instanţă daneză la un an şi nouă luni de închisoare. Cei trei complici nu au fost prinşi, iar paguba de circa 425.000 de dolari nu a fost recuperată.

×
Subiecte în articol: urina punga ADN hot banca spargere
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close