Topul celor mai penibile momente din epoca Băsescu! Cum comentează Badea, Gâdea, Ursu şi Savaliuc

de A.M    |    08 Dec 2014   •   23:55

Mihai Gâdea şi Mircea Badea, împreună cu invitaţii ediţiei "Sinteza Zilei", Adrian Ursu, Răzvan Savaliuc şi Mugur Ciuvică au făcut un exerciţiu spectaculos.

Pentru că preşedintele Traian Băsescu a decorat, pe ultima sută de metri, înainte de a părăsi definitiv scaunul de la Cotroceni, pe mai mulţi dintre acoliţii săi, realizatorul Mihai Gâdea a propus un top pentru momentul favorit din "epoca Băsescu".

"După părerea mea, adevărata dimensiune a facultăţii mintale, este cu siguranţă seara referendumului. Când, deşi a fost demis cu 7,4 milioane de voturi, a apărut hăhăind, cu flacăra în mână şi strigă: am învins!(...) Asta mi se pare! Cam cât de bizar din punct de vedere mintal trebuie să fii? Cât de avariat?", a declarat Mircea Badea.

Momentul preferat din epoca Băsescu, a lui Adrian Ursu este acela în care Axinte îi cântă primarului Pinalti. "Mi se pare emblematic pentru ghiolbănia Curţii care l-a slugărit pe Băsescu. (...) El este expert în plutiri de cuburi de gheaţă şi dispariţii ale vaselor plutitoare".

"Momentul meu preferat este o poză. Aceea în care Elena Udrea este pe plajă şi cu bufanţii ăia. De unde şi-o fi tras pantalonii ăia? Niro cred că s-a dus şi i-a dat", a comentat Mugur Ciuvică.

Răzvan Savaliuc a declarat că pe el îl "distrează" la Traian Băsescu, modul în care acesta încearcă să îl imite pe preşedintele Rusiei, Vladimir Putin.

Iar pentru că perioada regimului Băsescu nu a dus deloc lipsă de momente penibile, cei patru nu s-au putut hotărî la unul singur.x close