Antena 3 CNN Timp liber Fun Topul celor mai penibile momente din epoca Băsescu! Cum comentează Badea, Gâdea, Ursu şi Savaliuc

Topul celor mai penibile momente din epoca Băsescu! Cum comentează Badea, Gâdea, Ursu şi Savaliuc

Topul celor mai penibile momente din epoca Băsescu! Cum comentează Badea, Gâdea, Ursu şi Savaliuc
08 Dec 2014   •   23:55

Mihai Gâdea şi Mircea Badea, împreună cu invitaţii ediţiei "Sinteza Zilei", Adrian Ursu, Răzvan Savaliuc şi Mugur Ciuvică au făcut un exerciţiu spectaculos.

Pentru că preşedintele Traian Băsescu a decorat, pe ultima sută de metri, înainte de a părăsi definitiv scaunul de la Cotroceni, pe mai mulţi dintre acoliţii săi, realizatorul Mihai Gâdea a propus un top pentru momentul favorit din "epoca Băsescu".

"După părerea mea, adevărata dimensiune a facultăţii mintale, este cu siguranţă seara referendumului. Când, deşi a fost demis cu 7,4 milioane de voturi, a apărut hăhăind, cu flacăra în mână şi strigă: am învins!(...) Asta mi se pare! Cam cât de bizar din punct de vedere mintal trebuie să fii? Cât de avariat?", a declarat Mircea Badea.

Momentul preferat din epoca Băsescu, a lui Adrian Ursu este acela în care Axinte îi cântă primarului Pinalti. "Mi se pare emblematic pentru ghiolbănia Curţii care l-a slugărit pe Băsescu. (...) El este expert în plutiri de cuburi de gheaţă şi dispariţii ale vaselor plutitoare".

"Momentul meu preferat este o poză. Aceea în care Elena Udrea este pe plajă şi cu bufanţii ăia. De unde şi-o fi tras pantalonii ăia? Niro cred că s-a dus şi i-a dat", a comentat Mugur Ciuvică.

Răzvan Savaliuc a declarat că pe el îl "distrează" la Traian Băsescu, modul în care acesta încearcă să îl imite pe preşedintele Rusiei, Vladimir Putin.

Iar pentru că perioada regimului Băsescu nu a dus deloc lipsă de momente penibile, cei patru nu s-au putut hotărî la unul singur.



×
Subiecte în articol: Mircea Badea Răzvan Savaliuc Adrian Ursu
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close