Antena 3 CNN Timp liber Fun Urări cu iz politic. Cele mai haioase SMS-uri de Anul Nou

Urări cu iz politic. Cele mai haioase SMS-uri de Anul Nou

Urări cu iz politic. Cele mai haioase SMS-uri de Anul Nou
02 Ian 2009   •   10:33

Mania SMS-urilor a cuprins România în noaptea dintre ani. Dar şi ieri mesaje vesele şi trăsnite au făcut înconjurul ţării. Urările de anul nou au fost înlocuite de glume la adresa politicienilor sau a crizei economice.
Românii s-au priceput mereu să facă haz de necaz. Agitaţia politică din ultima perioadă a fost motiv de inspiraţii pentru sms-uri trimise în noaptea dintre ani.
"BOC, BOC, BOC la uşa ta!/ Vreau să îţi urez ceva!/Îţi doresc să fii NĂSTASE/Să ai minim patru case,/Îţi doresc să fii VIDEANU/ Ca să vinzi borduri tot anu',/ Să fii mai isteţ ca GEOANĂ/ Şi la bani peste PRIGOANĂ/ Să bei ţuică doar cu toiu/ Ca nea NICU VĂCĂROIU!/ Asta am avut de spus./ La mulţi ani, paharul sus!"
Criza economică a fost altă sursă de inspiraţie. "Fără fitze, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!" Sau:"Să fiţi sănătoţi, voioşi şi la pungă groşi! Un an nou superkalifragilistik!"
"Lovite-ar trenul fericirii/ Trăsni-te-ar fulgerul iubirii,/ Să-ţi cadă în cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulţi ani. Unele mesaje au fost atât de criptice, încât e greu de întelesa dacă au fost urări sau blesteme.
Citiţi şi alte SMS-uri trăznite: "De aici, din Transfăgărăşan, cu ocazia acestei ocazii, Asociaţia Adunării Celor Trei Pitici Prăjiţi (eu, persoana mea şi împreună cu mine) vă urează Paşte fericit!Morala? Dacă ai pitici şi apucă să se asocieze, nu mai prinzi nici Anul Nou. Trebuie să menţionez că toţi trei am urcat cele 1.480 de trepte, până la cetatea lui Vlad Ţepeş pentru această umilă brumă de semnal..."
"La ora asta, 8.700 se gândesc la sex, 3.400 au făcut-o deja, 2.400 urmează să o facă, numai unul stă şi se holbează la telefonul mobil. An nou fericit!"
Indiferent de conţinutul mesajului, urarea a fost aceeaşi: LA MULŢI ANI!!!
Antena3

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close