Antena 3 CNN Timp liber Fun Ziua Mondială a Zâmbetului 2022. Fotografii celebre în care liderii mondiali actuali zâmbesc

Ziua Mondială a Zâmbetului 2022. Fotografii celebre în care liderii mondiali actuali zâmbesc

Zâmbiţi, astăzi este Ziua Mondială a Zâmbetului! Sărbătoarea este marcată în fiecare an în prima zi de vineri din luna octombrie, începând din anul 1999.

de Mia Lungu    |    07 Oct 2022   •   08:43

Și politicienii și șefii de state zâmbesc. Antena 3 CNN a strâns laolaltă cele mai cunoscute fotografii în care lideri de talie mondială sunt surprinși zâmbind.

Într-o fotografie ajunsă virală, cei doi şefi de stat, Joe Biden şi Vladimir Putin sunt surprinşi râzând cu gura până la urechi. Fotografia este făcută aşa cum intuiţi înainte de invazia Ucrainei. Cei doi preşedinţi se aflau aici la summitul de la Geneva din 2021. La această reuniune cei doi au purtat discuţii formale despre strategiile de siguranţă cibernetică.

Preşedintele francez, Emmanuel Macron a fost surprins izbucnind în râs după o întrebare venită din partea presei după o întâlnire cu preşedintele Republicii Centrale Africane la Paris, pe 5 septembrie 2019.

Iar în cea de-a treia fotografie îl avem tot pe preşedintele francez Emanuel Macron. Deşi avea mască de protecţie se poate deduce că şeful de stat zâmbea după ce a fost încărcat cu ghirlande într-o vizită în Polinezia Franceză în luna iulie a anului trecut.

Şi politicienii români sunt zâmbitori.sau chiar amuzaţi de-a dreptul. Ministrul de Interne, Lucian Bode şi premierul Nicolae Ciucă au fost surprinşi în timpul unui eveniment când se amuzau copios. Nu ştim exact când a fost făcută fotografia şi cu ce ocazie, dar un lucru e cert sunt mulţumiţi de ce au pus la cale.

Iar regele Charels al III lea şi regina consoartă Camila au fost şi ei surprinşi în timp ce s-au făcut unul pe celălat să râdă în timpul unei vizite din 2015, în Noua Zeelandă.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close