Antena 3 CNN Timp liber Horoscop chinezesc 2017. Cine sunt cei care vor avea parte de oportunități fabuloase în noul an

Horoscop chinezesc 2017. Cine sunt cei care vor avea parte de oportunități fabuloase în noul an

Horoscop chinezesc 2017. Cine sunt cei care vor avea parte de oportunități fabuloase în noul an
Sursa foto: foto: pixabay.com
01 Ian 2017   •   18:56

Horoscopul chinezesc 2017 este guvernat de Cocoşul de Foc, o zodie asociată cu toamna, recolta, roadele şi fructele culese în acest anotimp, cu metalele şi pietrele preţioase, frumuseţea, bucuria, iubirea şi ceaţa. În funcţie de gradul de compatibilitate al celorlalte zodii cu Cocoşul, acestea se pot bucura mai mult sau mai puţin de fructe, realizări, succese, avere, pot fi dăruite cu frumuseţe, dragoste şi fericire, sau pot fi învăluite sau nu în ceaţa derutelor, nehotărârii ori îndoielilor.

În funcţie de gradul de compatibilitate al celorlalte zodii cu Cocoşul, acestea se pot bucura mai mult sau mai puţin de fructe, realizări, succese, avere, pot fi dăruite cu frumuseţe, dragoste şi fericire, sau pot fi învăluite sau nu în ceaţa derutelor, nehotărârii ori îndoielilor.

Horoscopul chinezesc 2017 vesteşte pentru Şobolan o interacţiune benefică în sfera socială ce ar trebui să se echilibreze cu tendinţa de focalizare asupra familiei, dezideratul de a se debarasa de rutină şi obişnuinţe, o viaţă sentimentală matură, stabilă, una profesională promiţând realizări dacă este dezbărată de comoditate, şi activităţi financiare necesitând o sporită prudenţă.

Horoscopul chinezesc al Bivolului din 2017 scoate în evidenţă oportunităţi sociale şi financiare condiţionate de menţinerea sub control a conservatorismului, încăpăţânării şi emotivităţii. Dacă viaţă sentimentală pare să fie favorizată în anul chinzesc al Cocoşului de Foc, cea profesională poate fi mai puţin prielnică şi, pentru a nu fi scăpată din frâu, trebuie să fie susţinută de perseverenţă şi adaptabilitate.

În horoscopul chinezesc al Tigrului din 2017 apar în prim plan oportunităţi importante dar trecătoare în toate aspectele existenţei, inclusiv în studii, care trebuie să fie exploatate la maximum chiar atunci când se ivesc.

Continuarea, pe diane.ro.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close