Antena 3 Timp liber Muzică Aerosmith lansează un album "de modă veche" în 2011

Aerosmith lansează un album "de modă veche" în 2011

de Antena3.ro    |    05 Noi 2010   •   19:14
Aerosmith lansează un album "de modă veche" în 2011
Sursa foto: Foto: starpulse.com

Trupa Aerosmith va lansa un nou album în anul 2011, iar acest material discografic va fi unul "de modă veche", a anunţat Joey Kramer, toboşarul acestei formaţii americane, citat de nme.com.
   
Într-un interviu acordat pentru SpinnerMusic.co.uk, Joey Kramer a declarat: "Da, vom lansa un nou album. Va fi unul foarte special. Mi-ar plăcea să îl lansăm în cel mult un an. Va fi un album Aerosmith de modă veche. Vom cânta ca pe vremuri. Toată trupa se va afla în aceeaşi încăpere. Abia aşteptăm să începem înregistrările".
   
În ciuda unui trecut turbulent, marcat de zvonurile despre o eventuală destrămare a grupului, Joey Kramer consideră că singurul lucru care ar putea cauza desfiinţarea trupei Aerosmith ar fi moartea unuia dintre membrii săi.
   
"Unul dintre lucrurile bune de care te bucuri atunci când eşti într-o trupă este că nu ştii niciodată ce urmează. Ceea ce vezi în oglindă este exact ceea ce primeşti. Singurul lucru care ar putea să ne oprească ar fi moartea unuia dintre noi. În afară de acest lucru, am trecut prin multe încercări şi am trecut proba timpului", a explicat muzicianul american.
   
Zvonurile potrivit cărora solistul Steven Tyler a dorit să părăsească trupa care l-a făcut celebru au început să circule în noiembrie 2009, după ce, potrivit presei americane, cântăreţul nu i-ar mai fi contactat pe colegii săi timp de o lună şi a declarat că intenţionează să se concentreze mai mult asupra lansării propriului brand - "Brand Tyler".

Colegii săi de trupă i-au răspuns cu aceeaşi monedă şi au anunţat că vor organiza audiţii pentru a-l înlocui pe spectaculosul solist al grupului Aerosmith. În cele din urmă, Steven Tyler s-a internat, în decembrie 2009, într-o clinică pentru a-şi trata dependenţa de analgezice, anunţând ulterior că recuperarea lui fizică este totală.
   
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close