Antena 3 CNN Timp liber Muzică Alexandru Andrieș prezintă turneul ”Rock'n'Roll”

Alexandru Andrieș prezintă turneul ”Rock'n'Roll”

O nouă întâlnire cu muzica prietenoasă, directă și sinceră a lui Alexandru Andrieș. De data aceasta arta sa este prezentată într-un turneu ce colindă șase orașe, gata să ne transpună într-o nostalgie veselă cum doar marele artist reușește.

Alexandru Andrieș prezintă turneul ”Rock'n'Roll”
de Georgiana Adam    |    08 Sep 2023   •   15:37

Alexandru Andrieș este fără discuție cel mai creativ artist al ultimilor zeci de ani, lansând peste 80 de materiale discografice și susținând peste 3000 de concerte. Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generații și mentor al următoarelor generații, Alexandru Andrieș este un artist unic, iar întâlnirile cu el devin evenimente de neuitat.

Turneul pe care îl prezintă de această dată se numește ”ROCK'N'ROLL” și nu întâmplător artistul a ales acest nume. În anul 1987 acesta lansează albumul cu același nume ce cuprinde note de rock, blues, blues rock, folk rock și jazz-rock, presărate cu versuri amuzante cu substrat. Albumul conține piese scurte și la obiect, dintre care vă reamintim piese precum: ”Rock'n'Roll bolnav”,

 ”Dimineața devreme”, ”De vină-i Ioana” și ”La Cinema”.

Rugat să adreseze un gând despre turneul acesta, Alexandru Andrieș a transmis:

”Anul acesta ajungem în toamnă în șase orașe, și sper să avem parte de același public entuziast că de obicei - dacă dumneavoastră, cei care veniți la concertele noastre, n-ați exista, nici noi n-am fi pe scenă. Vă mulțumim pentru prezența constantă de-a lungul anilor, e o onoare să vă cântăm și să petrecem câteva ore împreună !

Deja v-ați obișnuit cu formula noastră, MARIA IOANA MINTULESCU la voce, BERTI BARBERA la voce, muzicuță și percuții, CĂLIN GRIGORIU la voce și chitară solo, SORIN ROMANESCU la voce și chitară bass și, desigur, VICTOR PANFILOV la sunet - toți sunt muzicieni de înalta clasă, și ceea ce e mai important decât asta e că suntem prieteni și că e o adevărată plăcere să cântam împreună.

O să avem tot felul de cântece în program, în mod sigur vor fi și noutăți - abia așteptăm să ne revedem!

Mulțumim celor de la KOMPASS EVENTS pentru organizare, aveți de la ei lista cu toate spectacolele și toate amănuntele de care aveți nevoie.

Adevărul e că nici nu mai e așa de mult până în octombrie - pe curând!”

Programul turneului este:

  1. Brașov - Teatrul Sica Alexandrescu - 3 octombrie 2023
  2. Târgu Mureș - Palatul Culturii - 4 octombrie 2023
  3. Iași - Casa de Cultura a Studenților - 5 octombrie 2023
  4. Cluj - Cinema Florin Piersic - 7 octombrie 2023
  5. Sibiu - Teatrul Radu Stanca - 8 Octombrie 2023
  6. București - Sala Luceafărul - 10 Octombrie 2023

Fiecare eveniment se va desfășura după cum urmează:

19:00 - deschiderea ușilor

19:30 - începerea spectacolului

Prețul biletelor este de 95 LEI (intrare generală la toate locațiile) prețul include și comisionul de ticketing.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Muzica și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo și Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară. La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere bilete al agenției de ticketing si poate activa dinamic pricing.

×
Subiecte în articol: alexandru andries turneu
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close