Antena 3 CNN Timp liber Muzică Incident neplăcut pentru Angela Gheorghiu. Ce a pățit soprana în timpul unui concert

Incident neplăcut pentru Angela Gheorghiu. Ce a pățit soprana în timpul unui concert

Incident neplăcut pentru Angela Gheorghiu. Ce a pățit soprana în timpul unui concert
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Apr 2016   •   17:38

Un moment care nu făcea parte din regie s-a petrecut pe scena operei din Viena în timpul unui spectacol susţinut de Angela Gheorghiu. Distribuită în rolul principal al operei Tosca de Puccini, românca a ratat intrarea pe scenă în cel de-al treilea act. Din fericire, partenerul de scenă s-a descurcat remarcabil şi a transformat situaţia jenantă într-una recompensată cu aplauze răsunătoare.

Confruntat cu momentul delicat, tenorul Jonas Kaufmann a dat dovadă de o prezenţă scenică uimitoare. Arunci când orchestra a intonat notele care trebuiau să introducă Tosca, Angela Gheorghiu ar fi trebuit să îşi facă apariţia pe scenă. După câteva secunde de aşteptare, tenorul a spart însă liniştea în aplauzele publicului.

Incidentul a avut loc duminică, iar purtătorul de cuvânt al Operei vieneze a clarificat într-un mail cum s-a produs neînţelegerea. Între bisul tenorului şi începerea celui de-al treilea act, nu a existat pauză, aşa cum au existat la performanţele anterioare. Iar soprana nu a avut timp să ajungă din cabina sa până pe scenă.

Angela Gheorghiu a mai fost acuzată în trecut de... comportament de vedetă. Ea a refuzat să poarte o perucă blondă, în timpul unui turneu Japonia. De această dată, însă, oficialii operei de stat din Viena au dat asigurări că nu este vorba de aşa ceva, ci doar de o neînţelegere. Videoul cu întregul incident şi modul în care tenorul a ieşit din încurcătur a devenit viral. În două zile a strâns mii de vizionări în mediul online.

Sursă: observator

 

×
Subiecte în articol: Angela Gheorghiu Opera
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close