Antena 3 CNN Timp liber Muzică Averea lui Adrian Minune, încă în vizorul ANI. Probele manelistului au fost respinse

Averea lui Adrian Minune, încă în vizorul ANI. Probele manelistului au fost respinse

Averea lui Adrian Minune, încă în vizorul ANI. Probele manelistului au fost respinse
Sursa foto: Foto: pozeleonline.ro
06 Iul 2011   •   21:24

Adrian are nevoie de o Minune pentru a scăpa de problemele cu legea. Cântăreţul a alergat miercurea aceasta cu acte şi dovezi pe la Curtea de Apel, pentru a justifica suma de100.000 de euro, o avere pentru care inspectorii de integritate îl trag la răspundere. Din nefericire pentru manelist, toate probele i-au fost respinse.

Măcar în dragoste să fie fericit, dacă legea nu-i dă pace. Adrian Simionescu a venit astăzi la Comisia de Cercetare de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti pentru a-şi regla conturile cu inspectorii de integritate. A venit blindat de acte, pentru a justifica suma de 100.000 de euro, obţinută în scurta sa perioadă politică.

Judecătorii s-au uitat la acte pe toate părţile şi i le-au dat înapoi manelistului. Nu sunt bune de nimic. Adrian a fost trimis să mai caute. Agenţia Naţională de Integritate este convinsă că în perioada 2008 - 2010, în timpul mandatului de consilier local al comunei Ştefăneştii de Jos, Adrian Minune a obţinut bani "fără număr" pe care a omis să-i treacă în declaraţia de avere.

Speriat, manelistul şi-a dat demisia, dar ANI tot nu-l lasă în pace şi îl ameninţă cu confiscarea averii.



×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close