Antena 3 Timp liber Muzică Cel mai ascuns secret al Corinei Chiriac. De ce a rămas singură toată viața

Cel mai ascuns secret al Corinei Chiriac. De ce a rămas singură toată viața

25 Oct 2016   •   08:57
Cel mai ascuns secret al Corinei Chiriac. De ce a rămas singură toată viața
Sursa foto: Foto: Facebook

A fost una dintre cele mai iubite cântătețe din anii 80, iar Corina Chiriac nu a dus niciodată lipsă de admiratori. Cu toate acestea, la 67 de ani, vedeta are un mare regret: este singură.

„Am fost mereu un om activ. Nu mai am părinţi, nu am soţ, nu am copii, nu am nepoţi, nu am câine. Am numai meseria mea. Să nu uităm acest detaliu. Dacă aveam o familie, sigur că altfel ar fi stat lucrurile, sigur nu mai puteam avea acestă dedicaţie pentru meserie sau această libertate de mişcare. Dar eu mi-am ales felul acesta de viaţă încă din facultate. Sunt un om care a ales să nu aibă o familie, ca să nu fiu nevoită să am constrângeri şi astfel să-mi rănesc familia, să o părăsesc plecând în turnee sau călătorii. Am locuit pe trei continente!... Nu am vrut să dezamăgesc oameni, chiar dacă la rândul meu am fost şi eu rănită. Dar cariera nu m-a dezamăgit niciodată. În plus, nu mai am vârsta nebuniilor, a amorurilor, nu mai am dispoziţia pe care o aveam la 20, 30, 40 de ani. În locul lor, îmi inventez preocupări frumoase, care nu ţin numai de scenă, ci şi de iscodirile minţii, de curiozitate, de dorinţa de a şti”, a povestit pentru „Formula As”, Corina Chiriac.

 

×
Subiecte în articol: singuratate Corina Chiriac
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close