Antena 3 CNN Timp liber Muzică Concertul lui Amedeo Minghi de la București a fost amânat

Concertul lui Amedeo Minghi de la București a fost amânat

Concertul lui Amedeo Minghi de la București a fost amânat
16 Noi 2016   •   14:03

Întâlnirea publicului din România cu îndrăgitul artist italian Amedeo Minghi se prelungește până în primăvara anului viitor.

Deși, artistul italian urma să concerteze vineri, 18 noiembrie, la Sala Palatului din București organizatorii împreună cu managementul artistic au fost nevoiți să decidă, în ultimul moment, amânarea concertului pentru luna aprilie a anului 2017, din cauza unor probleme de ordin tehnic.

Prin urmare, concertul artistului Amedeo Minghi se va desfășura în data de 4 aprilie 2017, în aceeași locație, iar biletele achiziționate, își vor păstra valabilitatea pentru noua dată menționată.

Conștienți că această situație neprevăzută va crea disconfort în rândul admiratorilor români, organizatorii le adresează scuze tuturor și îi încurajează pe spectatori să își păstreze entuziasmul căci vor exista noi aspecte pozitive în legătură cu producția artistică a cântărețului italian.

AMEDEO MINGHI va profita de răgazul acordat și va aduce un plus de valoare playlist-ului său, completând-ul cu o serie de surprize muzicale și colaborări de excepție cu mari artiști români, ce vor evolua în concertul de la Sala Palatului, în calitate de invitați speciali.

×
Subiecte în articol: Sala Palatului concert
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close