x close

Clipe grele pentru Oana Sârbu

07 Oct 2016   •   12:17
Clipe grele pentru Oana Sârbu

Oana Sîrbu, cântăreaţă reunită a muzicii româneşti şi actriţă apreciată, trăiește o dramă din punct de vedere profesional. Cu toate că artista munceşte în continuare foarte mult şi lansează albume, cântecele ei nu mai sunt promovate.

"Mă doare că noi am facut revoluţia (eu am stat chiar la Teatrul Tanase două nopţi, la revelionul ’89-90… cu câţiva soldaţi şi Doru Octavian Dumitru…să apărăm teatrul…) pentru o lume mai buna, să scăpăm de închistările în care eram tinuţi de comunism. Dar şi pentru tinerii de acum, care au atâtea mijloace de afirmare şi posibilităţi de a-şi demonstra calităţile. A venit un val de tineri producatori care a maturat tot ce a fost înainte. Generaţii întregi de artişti au fost daţi uitării. Oameni care au facut istorie. Fac piese noi, chiar daca ele nu-s difuzate nicăieri. Am facut albumul de jazzy-bossanova. Un altfel de portret, care nu se gaseşte nicaieri dar pe care-l împart prietenilor şi cunoscuţilor care vor s-asculte o astfel de muzica. Pe 1 Iunie am mai scos un album cu muzică pentru copii, Sunt şic! Sunt şaisprezece piese superbe, ca nişte mici musicalluri.

Acum, în octombrie, trebuie să iasă un album de rugăciuni cum nu s-a mai facut la noi. În drum spre şcoala…o muzica splendidă pe versurile unor poeţi români. Sper ca acest album să aibă parte de o promovare şi o distribuţie mai bune, fiindca-i făcut cu editura Praxis din Râmnicu Vâlcea şi produs de Episcopia Vâlcea. Mai am concerte cu trupa mea sau doar cu pianul, mai cânt la Teatru. Cel mai mult imi place să fac lucruri frumoase pentru mine şi cei din jur, imi place sa citesc mult” , a declarat Oana Sîrbu pentru kudika.ro.

 

Parteneri
Parteneri
sati