x close

Organizatorii Eurovision au anunțat un show alternativ pentru anul acesta. Reprezentanții fiecărei țări vor cânta melodii din edițiile anterioare

01 Apr 2020   •   11:46
Organizatorii Eurovision au anunțat un show alternativ pentru anul acesta. Reprezentanții fiecărei țări vor cânta melodii din edițiile anterioare

Organizatorii competiției muzicale Eurovision au anunțat că propun o alternativă pentru acest show, care se va numi "Europe Shine a Light", cu scopul de a uni Europa în vremea pandemiei de coronavirus.

Show-ul va fi difuzat pe data 16 mai, de la ora 19.00 GMT, exact când ar fi trebuit să aibă loc finala Eurovision 2020.

Emisiunea, produsă de televiziunile olandeze, nu va fi cu public. Cei 41 de reprezentanți ai fiecărei țări, care trebuiau să participe la ediția Eurovision de anul acesta, vor urca pe scenă și vor cânta o piesă cunoscută din edițiile anterioare, fiecare din țara sa.

"Încurajăm toţi radiodifuzorii care urmau să participe la Eurovision Song Contest de anul acesta şi ceilalţi membri EBU din alte ţări să difuzeze show-ul, în spiritul unităţii", a spus Jon Ola Sand, directorul evenimentului.

Reprezentanta Eurovision România de anul acesta este Roxen, care ar fi trebuit să se prezinte cu piesa „Alcohol You”.

Ediţia din acest an a Eurovision Song Contest a fost anulată de organizatori, conform anunţului făcut de aceştia în data de 18 martie, în contextul pandemiei de coronavirus.

Citeşte mai multe despre:

Eurovision Roxen Europa coronavirus
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati