Antena 3 Timp liber Muzică Glastonbury 2016. Cine va fi cap de afiș la festivalul de muzică

Glastonbury 2016. Cine va fi cap de afiș la festivalul de muzică

de G.S.    |    19 Mar 2016   •   18:30
Glastonbury 2016. Cine va fi cap de afiș la festivalul de muzică
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Cântăreaţa britanică Adele va fi cap de afiş la ediţia din acest an a festivalului de muzică Glastonbury, au anunţat vineri organizatorii şi vedeta muzicii pop.

Festivalul de la Glastonbury, unul dintre cele mai renumite din lume, va avea loc în perioada 22 - 26 iunie în oraşul din comitatul Somerset, din sud-estul Angliei. Adele va concerta în seara de sâmbătă, 25 iunie, conform site-ului festivalului.

Organizatorii evenimentului au postat informaţia pe Twitter, în timp ce cântăreaţa şi-a anunţat fanii la un concert din Londra, una dintre etapele primului său turneu mondial din ultimii patru ani, lansat la începutul acestei luni.

Adele a vândut cele mai multe discuri din lume în 2015, cu al treilea şi cel mai recent albumal său'25', şi în special graţie baladei introspective 'Hello' de pe acest album, potrivit Federaţiei Internaţionale a Industriei Fonografice (IFPI), care nu dă cifre exacte, după cum scrie AFP. Printre numeroasele înregistrări pe care le are, cântăreaţa a atins un miliard de vizionări pe YouTube cu 'Hello' în doar 88 de zile.

Un alt prestigios nume britanic din lumea muzicii, trupa de pop rock Coldplay va conduce lista reprezentaţiilor din ziua precedentă, 24 iunie, devenind prima trupă care a fost de patru ori cap de afiş al acestui festival, după participările din 2002, 2005 şi 2011.

×
Subiecte în articol: Adele eveniment
Parteneri
x close