Antena 3 CNN Timp liber Muzică Justin Timberlake s-a ţinut de cuvânt. A mers cu tânăra militar la balul puşcaşilor marini

Justin Timberlake s-a ţinut de cuvânt. A mers cu tânăra militar la balul puşcaşilor marini

Justin Timberlake s-a ţinut de cuvânt. A mers cu tânăra militar la balul puşcaşilor marini
Sursa foto: Foto: msnbc.com
de O.P.    |    15 Noi 2011   •   06:21

Justin Timberlake dovedeşte că este un bărbat de cuvânt. Artistul a postat pe site-ul său mai multe fotografii în care apare alăruri de Kelsey de Santis, tânara militar care l-a invitat la o petrecere a puşcaşilor marini prin intermediul youtube.

Sunt printre eroii mei! Asta a scris Justin Timberlake pe pagina sa de internet pe care a postat o fotografie din timpul petrecerii din Richmond, Virginia la care a participat alături de tânărul caporal Kelsey de Santis. Artistul a declarat că balul puşcaşilor marini a fost unul dintre cele mai emoţionante evenimente din viaţa sa.

Pe 12 iulie, caporalul de Santis, aflată alaturi de camarazi într-o misiune în Afganistan, a postat pe Youtube un filmuleţ de câteva zeci de secunde în care îl invita pe Justin să o însoţească la un balul dedicat militarilor.

Răspunsul a fost unul pozitiv, mai ales că anterior Timberlake o încurajase pe colega sa de platou, Mila Kunis să accepte o invitaţie similară, venită din partea sergentului Scott Moore, aflat, de asemenea, in Afganistan. Actriţa va onora promisiunea facută,  pe 18 noiembrie, când îl va însoţi pe Moore la un alt bal al Marinei, programat în Carolina de Nord.




×
Subiecte în articol: Justin Timberlake
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close