Antena 3 CNN Timp liber Muzică Liderul trupei Iris, primele declarații după operația de cancer

Liderul trupei Iris, primele declarații după operația de cancer

Liderul trupei Iris, primele declarații după operația de cancer
Sursa foto: Foto: Facebook
22 Apr 2016   •   23:02

Nelu Dumitrescu, toboşarul trupei Iris, duce o luptă cruntă cu cancerul de 8 luni și a intrat astăzi în direct la Antena Stars, unde a vorbit despre clipele grele prin care a trecut, dar și când revine pe scenă.

”Prietenii mei au știut și au ținut secret până am aflat rezultatele. Mulțumesc doctorilor de la Spitalul Fundeni pentru că au grijă de oameni. Asta e, a fost greu, a trecut. Oricum avea câțiva centimetri și am avut noroc pentru că nu au ajuns la organe. Oricum, nu cred că aveam posibilitatea financiară să merg în străinătate. Am mers cu pieptul înainte și am zis, ce o fi o fi. Am gândit pozitiv și noroc cu prietenii mei, cu familia și cu cățeii mei.

Am făcut operația pe 25 octombrie și sunt încă în perioada de recuperare. În 2 săptămâni am aflat că am cancer, am început tratamentul și am rezistat la citostatice. A mers bine. Vreau să îi mulțumesc fiului meu și colegilor mei și am vrut ca echipa să continue contractele. La începutul lunii iunie mă întorc pe scenă. Nu am sprâncene, aștept să îmi crească și puțin păr”, a spus Nelu Dumitrescu prin telefon, la ”Răi da' buni”.

×
Subiecte în articol: Iris
Parteneri
Urmează o lună cu vreme neobișnuită! Prognoza meteo pentru octombrie
x close