Antena 3 CNN Timp liber Muzică Lora spune de ce s-a retras de la Eurovision. „Acum că s-a terminat, îmi permit să…”

Lora spune de ce s-a retras de la Eurovision. „Acum că s-a terminat, îmi permit să…”

Lora spune de ce s-a retras de la Eurovision. „Acum că s-a terminat, îmi permit să…”
Sursa foto: Foto: Facebook/Lora
06 Mar 2017   •   17:47

Lora spune de ce s-a retras de la Eurovision, după ce a avut loc marea finală, duminică 5 martie. Artista a povestit cum s-a întâmplat și de ce a decis să nu mai continue în concurs.

Lora spune de ce s-a retras de la Eurovision, după ce selecția națională s-a încheiat. Se pare că melodia vedetei era mai potrivită pentru radio și nu pentru un concurs de acest gen.

“Acum că s-a terminat concursul, îmi permit și eu să vă spun de ce m-am retras după audiții. Lăsând la o parte tot ce s-a speculat, la mine e simplu. La un moment dat, am fpost și eu jurat. Respect această postură. Îi respect pe domnii Adrian Romcescu și Andrei Tudor. Părerea lor a contat foarte mult pentru mine. Eu am vrut să văd dacă eu pot fii cee ace caută ei pentru acest an. Din comentariile lore u mi-am dat seama că ei consider piesa ca fiind potrivită ca hit de radio, dar pentru concursul Eurovision ei au o altă viziune asupra melodiei. Le-am mulțumit pentru atenție și am plecat acasă. Până la urmă juriul este în concurs și pentru a influența parerile oamenilor, adică noi suntem aici să vă spunem ce credem noi că este mai bine ”, a spus Lora, potrivit Libertatea.

×
Subiecte în articol: Lora Eurovision
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close