Antena 3 CNN Timp liber Muzică Medicul lui Michael Jackson: Starul era aproape orb înainte de a muri şi urina pe el

Medicul lui Michael Jackson: Starul era aproape orb înainte de a muri şi urina pe el

Medicul lui Michael Jackson: Starul era aproape orb înainte de a muri şi urina pe el
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.Z.    |    12 Oct 2011   •   14:57

Michael Jackson era aproape orb înainte de a muri şi, câteodată, i se întâmpla să urineze pe el - declaraţia îi aparţine lui Conrad Murray, medicul acuzat de uciderea cântăreţului, potrivit Mediafax.

"Vederea lui (a lui Michael Jackson - n.r.) era foarte, foarte proastă. Am putea spune că era orb", a spus Murray în interogatoriul la care a fost supus după moartea starului.

De altfel, în momentul morţii, cântăreţul purta un cateter pentru recoltarea urinei şi un tub nazal prin care primea oxigen. Totodată, Murray spune în înregistrare că lui Jackson i se întâmpla să urineze pe el.

Medicul legist care a efectuat autopsia lui Michael Jackson, Christopher Rogers, a declarat, marţi, la Curtea Superioară din Los Angeles, unde a fost chemat să depună mărturie în procesul doctorului Murray, că starul era prea slăbit ca să-şi fi administrat singur propofol - anestezicul care i-a cauzat moartea.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, din cauza unei supradoze de medicamente, în special din cauza "unei grave intoxicări" cu propofol.

Conrad Murray a recunoscut că i-a administrat propofol cântăreţului american în dimineaţa morţii acestuia - la cererea lui expresă -, însă a respins acuzaţiile procurorului potrivit cărora şi-a părăsit pacientul şi i-a asigurat îngrijiri medicale "foarte îndepărtate de standardele cerute".



×
Subiecte în articol: michael jackson Conrad Murray orb urina
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close