Antena 3 CNN Timp liber Muzică PREMIILE GRAMMY. Billie Eilish și Lizzo, printre marile câștigătoare. Vezi lista completă a premianților

PREMIILE GRAMMY. Billie Eilish și Lizzo, printre marile câștigătoare. Vezi lista completă a premianților

Cea de-a 62-a gală a decernării premiilor Grammy s-a încheiat în urmă cu puţin timp la Los Angeles. Lizzo, Billie Eilish, Lil Nas X sunt doar câţiva dintre artiştii care au plecat acasă cu trofee. Printre felicitări, discursuri emoţionante şi lacrimi de bucurie, gala premiilor Grammy a găzduit şi un moment de reculegere în memoria baschetbalistului Kobe Bryant. 

PREMIILE GRAMMY. Billie Eilish și Lizzo, printre marile câștigătoare. Vezi lista completă a premianților
Sursa foto: foto- Instagram
27 Ian 2020   •   09:02

Regretatul sportiv şi-a pierdut viaţa cu o zi în urmă, alături de fiica sa de 13 ani, într-un cumplit accident aviatic. Întreaga Americă este acum în doliu.

Una din marile câştigătoare ale serii este Lizzo, luând premii Grammy la categorii importante ale galei.

Lizzo, o surpriză de proporţii în industria muzicii din ultimii ani, a pus mâna pe 3 trofee Grammy. Pentru cea mai bună melodie pop, cea mai bună melodie R&B şi cel mai bun album contemporan. A depăşit toate aşteptările, mai ales că a fost nominalizată alături de nume precum Beyonce sau Taylor Swift.

Cinci trofee Grammy la doar 18 ani şi multe alte premii în palmares. La o vârstă atât de fragedă şi cu o evoluţie fulminantă, putem spune că Billie Eilish calcă pe urmele lui Taylor Swift ori Beyonce, la capitolul performanţe.

Billie şi Lizzo au fost marile câştigătoare ale serii, dar şi alţi artişti de renume s-au impus la categorii importante ale premiilor Grammy. Lis Nas X şi tatăl lui Miley Cyrus, Billie Ray Cyrus, de exemplu, au câştigat trofeul pentru cel mai bun duo pop, cu piesa "Old Town Road".

Printre premiaţi se numără şi Wynton Marsalis, premiat la categoria Piesă Contemporană Clasică. Melodia a fost înregistrată de o orchestră simfonică dirijată de românul Cristian Măcelaru.

Vezi lista completă a câștigătorilor AICI. 

PREMIILE GRAMMY. Billie Eilish și Lizzo, printre marile câștigătoare. Vezi lista completă a premianților


 

×
Subiecte în articol: premiile grammy
Parteneri
A fost stabilită cauza morţii pentru DJ Lalla
x close