Antena 3 CNN Timp liber Muzică Sharon Osbourne a primit o ofertă de 2 milioane de lire pentru a reveni în juriul X Factor Marea Britanie

Sharon Osbourne a primit o ofertă de 2 milioane de lire pentru a reveni în juriul X Factor Marea Britanie

Sharon Osbourne a primit o ofertă de 2 milioane de lire pentru a reveni în juriul X Factor Marea Britanie
21 Apr 2013   •   15:14
Sharon Osbourne a primit o ofertă de 2 milioane de lire sterline (2,35 milioane de euro) pentru a reveni în juriul emisiunii "X Factor" din Marea Britanie, informează dailymail.co.uk.
Presa britanică afirmă că Sharon Osbourne va reveni pe micile ecrane din Marea Britanie în vara acestui an, cu ocazia celui de-al 10-lea sezon al emisiunii "X Factor".
Soţia rockerului Ozzy Osbourne, celebră pentru simţul incisiv al comentariilor sale, urmează să semneze un contract în valoare de 2 milioane de lire sterline, graţie căruia va devenit juratul cel mai bine plătit din istoria acestei emisiuni-concurs.
În vârstă de 60 de ani, Sharon Osbourne a părăsit juriul emisiunii "X Factor" la finalul celui de-al patrulea sezon al show-ului, în 2007.
Creatorul acestei emisiuni, Simon Cowell, în vârstă de 53 de ani, doreşte foarte mult ca Sharon Osbourne să revină în juriul show-ului TV pentru a-i creşte audienţa, aflată în scădere în ultimii ani.
Soţia rockerului Ozzy Osbourne a devenit celebră cu ajutorul reality-show-ului "The Osbournes" şi a făcut apoi parte din juriile emisiunilor de televiziune "X Factor" şi "America's Got Talent".
Sharon a părăsit "America's Got Talent", o emisiune produsă de Simon Cowell, în septembrie 2012, după o dispută cu directorii televiziunii NBC.
În prezent, Sharon Osbourne este una dintre prezentatoarele emisiunii de televiziune americane "The Talk".
Sharon şi Ozzy s-au întâlnit pe când aceasta avea doar 18 ani, devenind, la scurt timp, managerul nonconformistului rocker. Cei doi s-au căsătorit în 1982 şi au trei copii.

×
Subiecte în articol: oferta X Factor Marea Britanie juriu revenire
Parteneri
Horoscop 28 septembrie 2023. Leii sunt axaţi pe carieră
x close