Antena 3 CNN Timp liber Muzică Tony Șeicărescu nu mai este solist al trupei Direcția 5

Tony Șeicărescu nu mai este solist al trupei Direcția 5

Tony Șeicărescu nu mai este solist al trupei Direcția 5
11 Aug 2017   •   13:38

Cel mai popular grup pop-rock românesc se pare că a renunțat să-i mai aibă frontman pe Tony Șeicărescu. Se pare că treaba merge foarte bine în sânul grupului semn că trupeții nu au dat nici o comunicare oficială.

De aproape o lună de zile formația concertează asiduu în formula clasică, avându-l pe Cristi Enache solist, care este dublat de Alina ”Alinka” Crișan. În acestă formula Direcția 5 s-au prezentat zilele trecute la ediția cu numărul 50 a veteranului Festival de interpretare muzicală de la Amara, scrie Libertatea.

Tony, primul solist al formației (1993-1995) a participat la înregistrarea emblematicului album ”Seducție” (1993), iar după a ales să se stabilească în Olanda, unde a cântat mulți ani. Personaj deloc statornic, solistul a fost reprimit în familia Direcția 5 în urmă cu cinci ani, după ce a petrecut un an ca solist al grupului Krypton, dar a mai plecat odată din formația care l-a relansat, sperând că va face carieră pe postul lăsat vacant de Cristi Minculescu. Însă doar opt luni a durat aventura lui Șeicărescu (50 ani) la Iris, după care s-a întors cu coada între picioare la Direcția 5, unde a fost primit cu brațele deschise având în vedere prietenia sa cu Marian Ionescu.

×
Subiecte în articol: solist
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close