Antena 3 CNN Timp liber Muzică Un bilet scris de John Lennon, în ziua morţii sale, scos la licitaţie pentru 154.000 de dolari

Un bilet scris de John Lennon, în ziua morţii sale, scos la licitaţie pentru 154.000 de dolari

Un bilet scris de John Lennon, în ziua morţii sale, scos la licitaţie pentru 154.000 de dolari
Sursa foto: Foto: live4ever.uk.com
12 Sep 2010   •   17:55

Un bilet scris de mână de John Lennon în ziua în care a fost omorât a fost scos la licitaţie pe site-ul momentsintime.org pentru suma de 154.000 de dolari, potrivit contactmusic.com.
Cu o zi înainte să moară, pe 8 decembrie 1980, când a fost împuşcat în faţa locuinţei sale din New York, John Lennon a împrumutat o coardă de chitară la Record Plant Studio unde făcea înregistrări.
A înapoiat-o în ziua următoare şi i-a dat un autograf unui dintre tehnicienii de la studio, scriind: "For Karl, who strung me along, thanx, John Lennon, 1980" ("pentru Karl, care m-a rezolvat şi pe mine cu coarda, mersi").
Apoi, Lennon s-a întors, împreună cu soţia sa, Yoko Ono, la apartamentul cuplului din clădirea The Dakota din New York şi a fost împuşcat chiar în faţa imobilului de Mark Chapman.
Scoaterea la licitaţie a biletului are loc la câteva zile după ce asasinului lui Lennon, aflat în închisoare de 30 de ani, i-a fost refuzată eliberarea condiţionată pentru cea de-a şasea oară.
John Lennon, legendarul fost membru al trupei Beatles, ar fi împlinit pe 9 octombrie 70 de ani.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: John Lennon bilet licitatie
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close