Antena 3 CNN Timp liber Muzică Vezi motivul real pentru care Cristi Minculescu părăseşte Iris

Vezi motivul real pentru care Cristi Minculescu părăseşte Iris

Vezi motivul real pentru care Cristi Minculescu părăseşte Iris
Sursa foto: Foto: Mediafax
29 Aug 2012   •   12:49

Cristi Minculescu părăseşte trupa Iris, dar rămâne în lumea muzicală. 

Într-un interviu acordat postului de radio RockFM, artistul spune că NU a fost o hotărâre spontană, ci una luată după nemulţumiri adunate de-a lungul anilor. Plecarea are legatură cu "degradarea morală care ne înconjoară" şi în niciun caz nu este vorba de raţiuni financiare, a ţinut să precizeze artistul.

Minculescu a negat şi speculaţiile potrivit cărora ar fi avut neînţelegeri cu colegii, sau că ar avea probleme de sănătate. Vestea plecarii sale de la Iris începând cu data de 3 septembrie i-a luat prin surprindere pe fani, dar şi pe membrii trupei. Minculescu părăseşte Iris după 30 de ani în care a fost o emblemă a rockului românesc şi a scos albume care s-au vândut în sute de mii de exemplare.


Decizia a fost luată nu în mod spontan. M-am mirat şi eu că am ajuns în poziţia aceasta de a decide să părăsesc trupa. Este o decizie care nu are sub nicio formă nicio legătură cu băieţii din trupă, ci pur şi simplu cu vremurile pe care le trăim şi cu degradarea morală care ne înconjoară în momentul de faţă în România anului 2012",

Nu mă retrag din muzică, mă retrag de la Iris. Repet, m-am mirat şi eu că am ajuns să iau decizia aceasta, dar e singurul moment în care nu-mi pare rău. Deocamdată, singura certitudine tristă e că nu voi mai fi la Iris.

 „Nu e vorba de niciun conflict și băieții chiar mi-au respectat decizia și nu are legătură în plan personal cu niciunul dintre ei.

×
Subiecte în articol: cristi minculescu
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close