Antena 3 CNN Timp liber Turism Alin Burcea, fondatorul Paralela 45: ''Vrem să ieşim în stradă după ce trece starea de urgenţă!'

Alin Burcea, fondatorul Paralela 45: ''Vrem să ieşim în stradă după ce trece starea de urgenţă!'

În ultimele două luni, marea majoritate a statelor europene au acţionat pentru a da un impuls activităţii în turism. România nu a făcut încă mare lucru, europenii au legiferat voucherul garanta de stat, în baza căruia turistul îşi reprogramează sejurul, iar dacă între timp agenţia de turism intră din păcate în faliment, statul returnează banii clientului. ''Vrem să ieşim în stradă după ce trece starea de urgenţă!'', a spus Alin Burcea în direct la Antena 3.

Alin Burcea, fondatorul Paralela 45: ''Vrem să ieşim în stradă după ce trece starea de urgenţă!'
01 Mai 2020   •   16:11

Fondatorul Paralela 45 a vorbit la ''Jurnalul de economie'' cu Daniel Apostol, despre criza cu care se confruntă turismul din România în această perioadă.

Alin Burcea a declarat în exclusivitate la Antena 3, că după ce va trece starea de urgenţă va ieşi în stradă pentru a îşi exprima nemulţumirile faţă de deciziile pe care le-a luat statul în această perioadă de criză.

''Este ziua în care noi toţi cei din turism facem o demonstraţie online. Vrem să ieşim în stradă după ce trece starea de urgenţă, aşa cum e în toată Europa. Au fost foarte multe demonstraţii, deşi în Europa, lucrurile s-au mai mişcat. În România nu s-a întâmplat absolut nimic. Nimic, nimic, nimic!

Ceea ce ne omoară sunt veştile, informaţiile, declaraţiile premierului sau ale altor miniştri, care se schimbă în aceeaşi zi. Dimineaţa zic ceva, seara zic altceva. Este o stare de confuzie generală şi noi nu putem să facem absolut niciun fel de predicţie.

Până acum trei zile ni se spunea că din 16 mai putem să plecăm în ţară, la mare, la balneo. Acum 10 ore, l-am văzut pe premierul Orban spunând că s-ar putea şi este foarte posibil să dăm drumul la turism în iulie-august în România, ori după părerea mea, acest lucru este inacceptabil!'', a spus Alin Burcea, în exclusivitate la Antena 3.

Alin Burcea, fondatorul Paralela 45: ''Vrem să ieşim în stradă după ce trece starea de urgenţă!'

×
Subiecte în articol: paralela 45
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close