Antena 3 CNN Timp liber Turism Cum ar trebui să verificați camera de hotel înainte de a despacheta. Videoclipul viral al unei angajate din HoReCa

Cum ar trebui să verificați camera de hotel înainte de a despacheta. Videoclipul viral al unei angajate din HoReCa

O angajată cu mulți ani de experiență în industria hotelieră a dezvăluit ce se ascunde sub așternuturile din camerele de hotel și la ce ar trebui să fie atenți turiștii atunci când se cazează, înainte de a despacheta.

Cum ar trebui să verificați camera de hotel înainte de a despacheta. Videoclipul viral al unei angajate din HoReCa
Sursa foto: Pixabay
de Mia Lungu    |    16 Noi 2022   •   13:21

Halee Whiting deține o companie de asistență pentru vânzări hoteliere în SUA și a realizat un clip care a devenit viral despre cum ar trebui turiștii să își verifice camera de hotel după ce se cazează.

"Iată cum ar trebui să vă verificați camera de hotel înainte de a despacheta", începe ea să spună în videoclipul care a adunat 5,2 milioane de vizualizări de când a fost încărcat cu titlul "Cum să cauți ploșnițe de pat într-un hotel", potrivit YahooNews. 

"Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să te asiguri că în cameră este întuneric. Stingeți luminile, închideți orice jaluzele și folosiți lanterna de la telefon. Și, în timp ce totul este stins, vei veni aici, sub pătură...[și] vei verifica sub toate pliurile... De obicei, le place să stea în colțuri și în pliuri".

"Chiar dacă nu vedeți gândaci, verificați dacă există pete”, adaugă ea, „este ca și cum ar fi pete de sânge, pentru că nici acesta nu este un semn bun".

@haleewithaflair Replying to @nattiixxx How to check your Hotel Room #hotels #hoteltiktok #storytime #hotellife #roomtour #bedbugs #bedbugsinhotel ♬ original sound - Halee-Hotel & Travel Expert

"Nu contează cât de luxos este hotelul"

În alte 12 videoclipuri de pe TikTok, Whiting continuă să dezvăluie mai multe fapte îngrozitoare despre gândacii de pat. Ea explică faptul că oaspeții trebuie să le verifice pe întuneric, deoarece insectele sunt nocturne.

"Nu contează cât de mult plătești, gândacii de pat iubesc călătorii" / "Realitatea este că sunt autostopiști" / "Oamenii îi aduc din alte locuri, nu contează cât de luxos este hotelul", au comentat cei care au vizionat clipurile.

"Am luat gândaci de pat de două ori și PTSD-ul este o nebunie", a scris cineva. "Am luat gândaci de pat de la două hoteluri diferite și am ajuns în spital de ambele ori", a împărtășit altcineva. "Încă mai am coșmaruri până în ziua de azi".

×
Subiecte în articol: HoReCa hotel viral
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close