Antena 3 CNN Timp liber Turism Martie, cea mai bună lună pentru călătorii. Destinaţiile alese de români

Martie, cea mai bună lună pentru călătorii. Destinaţiile alese de români

Martie este luna de primăvară cu cele mai mici tarife la zborurile către o destinaţie europeană. În topul destinaţiilor europene preferate de români in aceasta primavara se numără Milano, Roma, Paris, Londra, Barcelona, Bruxelles, Mallorca şi Veneţia

de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Mar 2024   •   10:45

 O temperatură ideală, mâncarea gustoasă și peisaje de excepție, de toate acestea se pot bucura românii care își programează vacanțe în luna martie

"Pentru perioada martie - aprilie se pot găsi zborurile până în 100 de euro fără bagaj de cală. Sunt prețuri care includ doar un rucsac ca și bagaj dar eu cred că este suficient pentru un city-break. Vorbim despre destinații precum Nisa sau Sardinia. Este o temperatură ideală pentru vizitare, nu neapărat pentru făcut baie, dar pentru altfel de activități. 

Italia este foarte potrivită pentru vizitat. Prețurile pentru Bari sunt de 50 de euro de persoană. Mâncarea și peisajele sunt un motiv să dăm o fugă până acolo. 

Pentru această vară recomand Sicilia și Malta. Acestea se situează la prețuri de 120-140 de euro pentru biletul de avion doar cu rucsac. Cazările pentru Sicilia pornesc de la 130 de euro pe noaptea, iar pentru Malta 70 de euro. 

De asemenea pentru vară mai este o variantă, pentru jumătatea lunii iulie. Pentru Croația, prețurile se situează la 140 de euro doar zborul, iar cazările de la 150 de euro pe noapte", a declarat Emma Marinescu, blogger de călătorii. 

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close