Antena 3 CNN Timp liber Turism (P) Bulgaria: destinatii de vis pe litoralul Marii Negre 

(P) Bulgaria: destinatii de vis pe litoralul Marii Negre 

(P) Bulgaria: destinatii de vis pe litoralul Marii Negre 
19 Mai 2016   •   15:29

Bulgaria, tara invecinata cu Romania, este o destinatie apreciata de foarte multi turisti pentru conditiile excelente pe care le ofera.  Tara primitoare si calda, cu locuitori ospitalieri, cu locuri uimitoare care merita vizitate, Bulgaria se afla in topul destinatiilor turistice preferate de turistii vest-europeni in special cei Germani pentru serviciile foarte bune, si pentru raportul calitate-pret foarte avantajos. Cei aproape 6 milioane de turisti care ii trec anual pragul pot confirma acest lucru. 
Turistii romani au prins gustul distractiei pe litoralul tarii vecine datorita ofertelor avantajoase, dar si peisajelor superbe pe care le pot admira de-a lungul coastei Marii Negre.

Oricine se poate bucura de vestigiile istorile si culturale din aceasta tara pe toata perioada anului, dar momentul perfect pentru o vacanta de relaxare la malul marii este pe perioada sezonului estival, atunci cand multe dintre agentiile de turism ofera foarte multe pachete promotionale pentru litoral Bulgaria 2016

Litoralul bulgar reprezinta una din cele mai frumoase si primitoare destinatii de vacanta pentru familiile cu copii. Cele mai interesante activitati de care acestea pot avea parte sunt  excursii optionale in orase medievale de unde cu siguranta vor avea lucruri de invatat si povestit, dar si modalitati diverse de distractie in parcurile acvatice precum Aquapolis, considerat unul dintre cele mai frumoase parcuri acvatice din Europa de Est si locurile special amenajate pentru copii pe care le pun la dispozitie hotelurile din statiuni celebre precum Hotelul Aqua Azur din statiunea Constantin si Elena. 


Una din statiunile preferate de publicul roman, Nisipurile de Aur, oferta turistilor sejururi de relaxare in hoteluri exclusiviste, care impresioneaza prin facilitatile si serviciile la cele mai inalte standarde. Putem reaminti in acest sens Hotelul International Casino & Tower Suits de cinci stele, unde clientii au parte de privelisti exotice cu palmieri si o vedere panoramica ce iti taie rasuflarea. Acest hotel are un procentaj mediu de 4.5 puncte din 5 pe platforma TripAdvisor. Pentru cei care ajung la Nisipurile de Aur, nu trebuie ratata vizita la copia in miniatura a Turnului Eiffel din Paris, pe a carui terasa se poate admira marea si hotelurile impozante din jur. 

Bulgaria este o tara asemanatoare cu Romania, din punct de vedere al reliefului si a climei, asa ca oricine ajunge aici, se poate adapta cu usurinta conditiilor. 
Pentru iubitorii de senzatii tari, exista multiple posibilitati de divertisment la malul Marii Negre si practicare a sporturilor acvatice si nautice: waterjets, parapante, windsurf, sky pe apa, yacht, parasute pe apa.  Toate aceste posibilitati de agrement, precum si posibilitatea practicarii sporturilor si organizarea de concursuri pe perioada sejururilor pe litoral, atrag tinerii ca un magnet.

Bulgaria este una din destinatiile noastre preferate, dar agentiile de turism oferta discount pentru diferite pachete turistice in strainainte. Alegeti cu atentie si nu uitati sa va informati care sunt actele si cerintele necesare pentru a vizita tara dorita. Pe siteul ministerului afacerilor externe sunt disponibile informatii despre fiecare tara in parte.

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close