Antena 3 CNN Timp liber Turul României, cu autorulota Radio ZU. Imagini de la Iaşi, cu Mihai Morar şi Daniel Buzdugan

Turul României, cu autorulota Radio ZU. Imagini de la Iaşi, cu Mihai Morar şi Daniel Buzdugan

Caravana "Radioaventura'" a ajuns la Iaşi! Realizatorii matinalului Radio ZU, Buzdugan şi Morar au mers în capitala Moldovei pentru a se întâlni cu ascultătorii. Şi au încins acolo o petrecere pe cinste. Aventura lor prin ţară se va întinde pe două săptămâni în care şi-au propus să parcurgă toată România şi să transmită live din locurile în care vor ajunge.

Turul României, cu autorulota Radio ZU. Imagini  de la Iaşi, cu Mihai Morar şi Daniel Buzdugan
Sursa foto: Radio ZU/Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Iul 2021   •   17:36

În piaţa din faţa Palatului Culturii din Iaşi, matinalii Morar şi Buzdugan au găzduit o ediţie inedită MORNING ZU. Fanii i-au aşteptat cu daruri speciale.

În perioada 18 – 30 iulie, Daniel Buzdugan, Mihai Morar şi echipa lor de la matinalul Radio ZU vor străbate România cu o caravană de autorulote și vor face matinalul din mai multe oraşe ale României.

Pentru Daniel Buzdugan, Iaşiul este locul lui de suflet

"Eu nu am plecat de aici. Eu sunt aici. Inima mea e aici. Mama mea e aici încă, mulţumesc lui Dumnezeu, prieteni, amintirile sunt aici. Deci nu am plecat. M-am dus oleacă, cum se spune. Şi mă întorc cu drag, de fiecare dată şi sunt mândru că m-am născut într-un oraş aşa de frumos.

Echipa ZU şi-a propus ca prin acestă călătorie să transmită un mesaj puternic

"Mie mi se pare că nu e suficient să spunem că pandemia asta ne-a schimbat, să stăm aşa să ne acceptăm soarta. Eu cred că trebuie să ne întoarcem unii la alţii", a spus Mihai Morar.

Pentru a fi fericit, e nevoie ca să respecţi două legi pe care le-a spus Domnul Isus Hristos, că tot ne dăm creştini. Sunt două legi pe care ar putea să le dea oricine. Şi un politician, toată lumea. Legea dragostei, să ne iubim. Să ne iubim pe noi ca persoane. Şi apoi, dacă tu te iubeşti şl ai grijă de sufletul tău, îi iubeşti şi pe cei din jur. Şi a doua lege, să ne bucurăm", a adăugat Daniel Buzdugan.

Până pe 30 iulie, Daniel Buzdugan, Mihai Morar şi echipa lor de la Radio ZU vor străbate ţara cu o caravană de autorulote și vor realiza matinalul din mai multe oraşe ale României.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close