Antena 3 CNN Timp liber Cum poţi să verifici dacă cineva ţi-a blocat numărul de telefon, astfel încât să nu poţi să-l mai suni

Cum poţi să verifici dacă cineva ţi-a blocat numărul de telefon, astfel încât să nu poţi să-l mai suni

Blocarea unui număr de telefon se poate realiza cu uşurinţă în prezent, fiind o opţiune pe care oamenii o folosesc pentru a evita să primească un apel din partea unei persoane cu care nu vor să poarte o discuţie.

Cum poţi să verifici dacă cineva ţi-a blocat numărul de telefon, astfel încât să nu poţi să-l mai suni
Sursa foto: getty images
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Dec 2022   •   16:00

Deşi oamenii apelează la această opţiune atunci când vor să evite să poarte o conversaţie cu o anumită persoană, pot exista şi situaţii care ţi-ar putea da impresia că ai fost blocat, chiar dacă, în realitate, nu s-a întâmplat acest lucru.

Astfel, atunci când telefonul sună ocupat, există posibilitatea ca persoana pe care o apelezi să fi activat modul "Nu deranjaţi" sau chiar să se afle într-un loc fără semnal.

Cu toate acestea, dacă trec deja mai multe zile şi observi că nu poţi lua legătura cu persoana respectivă, poţi apela la un truc rapid şi uşor, care te va ajuta să-ţi dai seama dacă ai fost blocat sau nu.

Astfel, dacă apelul efectuat de pe mobilul tău este respins automat, poţi încerca să introduci numărul în telefonul unui prieten şi să vezi, în acest fel, dacă persoana apelată îţi răspunde.

Dacă persoana apelată răspunde, atunci poţi lua în calcul ideea că ai fost blocat.

De asemenea, dacă nu ai un al telefon la îndemână pentru a face acest test, poţi să efectuezi mai multe apeluri, la o distanţă de 2-3 minute, atfel încât apelurile repetate să nu mai fie trecute în modul silenţios, notează playtech.ro.

Dacă apelul tău este urgent, iar persoana pe care o cauţi a activat opţiunea "Nu deranjaţi", apelurile repetate vor fi, la un moment dat, recepţionate normal.

Un alt lucru pe care îl poţi face este să verifici şi pagina de Facebook a persoanei pe care o cauţi, pentru a vedea când a fost activă ultima dată şi pentru a te asigura că nu a păţit ceva grav.

 

×
Subiecte în articol: numar de telefon blocat
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close