Antena 3 CNN Travel Unde putem merge de Ziua Îndrăgostiților

Unde putem merge de Ziua Îndrăgostiților

De Valentine’s Day, cei care vor să se bucure de călătorii speciale au foarte multe oferte din partea agențiilor de turism.

Unde putem merge de Ziua Îndrăgostiților
Sursa foto: pexels.com
de Diana Scarlat    |    22 Ian 2024   •   10:04

Ziua Indragostiților se poate transforma în prilej de vacanță, mai ales pentru că în luna februarie sunt și cele mai mici prețuri din an. Au fost lansate multe oferte pentru circuite turistice în destinații exotice noi, la prețuri accesibile.

Un circuit foarte bine vândut de agenția Paralela45 este în Malaezia și Singapore cu plecare pe 12 Februarie și 8 nopți decazare, prețul pornind de la 1.935 de euro de persoană. O altă variantă de circuit turistic, în aproximativ aceeași perioadă, cu plecare din 13 februarie, este în Vietnam, Cambodgia și Thailanda – o călătorie de două săptămâni, cât o experiență de viață, pentru care prețul pornește de la 2.990 de euro de persoană.

Îndrăgostiții mai pot alege pentru Valentine’s Day și sejururi în Dubai, cu prețuri pornind de la 970 de euro de persoană, sau în Zanzibar, cu prețuri pornind de la 1.886 de euro de persoană. O altă odertă foarte bună pentru cei care vvor să exploreze zone mai puțin cunoscute și destinații de lux este un circuit turistic ce leagă Sri Lanka de Maldive, cu plecare din 16 Februarie și 10 nopti de cazare, cu prețuri de la 2.915 euro de persoană.

Pentru cei care vor să facă noi descoperiri în America Latină, sejurul „Bijuteria Caraibilor 2024 - Romantism, Bucurie, Pasiune” propune o vacanță cu 8 nopți de cazare, cu prețuri pornind de la 2.470 de euro de persoană, într-o perioadă care include sărbătoarea de Dragobete, pentru cei care preferă Ziuna Îndrăgostiților pe stil românesc, dar serbată departe de casă. Se pleacă de la București spre Havana, capitala Cubei, cu o primă escală  la Istanbul, iar următoarele nopți de cazare sunt la Trinidad și la Varadero, în hoteluri de 4 și 5 stele, cu regim all inclusive.

Pentru cei care aleg circuitele turistice mai ieftine, cu autocarul, o ofertă bună este „Istanbul - Comoara de pe doua continente” - un concept foarte apreciat de mulți români, în ultimii ani. Este un circuit de 5 zile, cu plecare chiar pe 14 Februarie, pentru numai 211 euro de persoană, la agenția Hello Holidays.

O altă ofertă la preț redus și foarte populară în ultimii ani este circuitul Shopping Budapesta - Viena, Parndorf, 5 zile cu autocarul, pentru numai 199 de euro de persoană, la Hello Holidays. Și Egiptul este o alegere foarte bună pentru luna februarie, când deja se poate face plajă, iar la Hurghada se poate merge cu 500 de euro de persoană pentru o săptămână, cazarea fiind în cameră dublă.

×
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close