Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CFR Cluj câştigă cu emoţii la Sibiu şi urcă pe locul 2 în Liga I

CFR Cluj câştigă cu emoţii la Sibiu şi urcă pe locul 2 în Liga I

CFR Cluj câştigă cu emoţii la Sibiu şi urcă pe locul 2 în Liga I
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    27 Noi 2011   •   16:06

CFR Cluj a câştigat cu 1-0 la Sibiu, în faţa Voinţei, şi a urcat pe poziţia a doua în Liga I, la capătul unui meci cu două eliminări şi un gol anulat greşit pentru gazde.

 
Venită la Sibiu cu gândul de a profita de eşecul Rapidului de la Târgu-Jiu, CFR a fost incapabilă să ameninţe poarta Voinţei în debutul partidei. Primele ocazii au aparţinut gazdelor, însă Iulian Popa nu a reuşit să profite de greşeala lui Piccolo, iar Beza a tras pe lângă din interiorul careului.
 
Primul moment în care clujenii au apărut periculos în careul echipei lui Pelici a venit abia după jumătate de oră de joc, dar Miron a avut un reflex excelent la şutul lui Rafael Bastos. Prima repriză s-a încheiat cu eliminarea lui Beza, care a primit al doilea galben pentru un fault asupra lui Ronny. 
 
Deşi în inferioritate numerică, sibienii ar fi putut deschide scorul imediat după pauză, când Beto a intervenit providenţial în faţa lui Iulian Popa, şi chiar au înscris un gol, în minutul 73, dar reuşita lui Dâlbea a fost anulată greşit pentru un fault inexistent asupra goalkeeperului portughez al CFR-ului.
 
Camora a fost şi el trimis mai devreme la vestiare, cu un sfert de oră înainte de final, primind al doilea cartonaş galben după o simulare, însă echipa lui Jorge Costa a reuşit în cele din urmă să marcheze golul izbăvitor în minutul 84, când Renan Garcia a tras tare în urma unei indirecte din careu, dictate pentru pasa la portar a lui Tătar. Dâlbea a avut şansa egalării în prelungiri, dar şutul său în forţă a fost scos superb de sub bară de Beto.
 
Voinţa: Miron - Sg. Bar, Cr. Apostol, N. Grigore II - Maghici (Bunea 63), Beza, Dâlbea, Tătar (Coman 86) - I. Popa, Lukanovic (Cigan 78), E. Nicola
 
CFR: Beto - Panin, Cadu, Piccolo, Camora - Peralta (Hora 58), G. Mureşan, Renan Garcia - Bastos (Rui Pedro 78), Weldon (Kapetanos 68), Ronny.

×
Subiecte în articol: CFR Cluj Vointa Sibiu Liga I
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Operațiunea ”Neptun” și locul secret în care a fost ascuns aurul României
x close